A kérdés messze nem volt egyértelmű....annak aki most tanulta a suliban lehet hogy felidéz némi emléket de nekem aki már 15 éve érettségiztem a három színű macska esete egyáltalán nem genetika specifikus kérdés.
Már a kedvem is elment az egésztől, sorban elutasítják a kérdéseimet. Viszont olyan kérdésekkel találkozom ami nevetségesen rossz és benne van a kérdések között. Az nem elfogadható válasz, hogy csak egy bizonyos érdeklődési körbe tartozik. Találkoztam olyan kérdéssel amit például csak egy orvos tudna megválaszolni és a kérdések között szerepel. Ezek után már nem igazán tudom, hogy mi felelne meg a jó kérdésnek.
Melyik játék készítője a Digital Reality nevezetű magyar játékfejlesztő cég?
DOOM III
Imperium Galactica I-II
Diablo I-II-III
Tomb Raider sorozat
Rossz kérdés értékelést kapott. Menjen a tudja hová az értékelő! Csak ma 3 ilyen témájú kérdést válaszoltam meg! Többek között a World of Warcrafttal kapcsolatban! Erre ezt a magyar vonatkozású kérdést meg visszadobja a méllyen tisztelt értékelő?
El van tolva ez a rendszer.. és még finoman fogalmaztam!
Ide járok trollkodni!
V1 Kötél Általi Halál
V2 Eltörlő
Törölve: V3 Hopeless
Ki a főszereplője a "Tudom ki ölt meg" c. filmnek?
Sarah Jessica Parker
Dolph Lundgren
Jean Reno
Lindsay Lohan
Ezt tudnom kéne? Azért ne má', hogy huszadrangú filmek huszadrangú szereplőiről kelljen tudnom. Ez a "szar színészek szar filmjei" speciális kategóriába tartozik.
És a "felyedet" hol hagytad nyelvtanórán?
Egy kis javítás ráférne esetleg törlés egy egyes szintű nem tudhatja. Ráadásul szerintem ez épp a 66. ilyen kérdés.
A hozzászólást Barbey módosította 2009.07.12. 20:16:33-kor
A mosoly, melyet küldessz, visszatér hozzád.
Széllel szembe... ? Király vagy ecsém!
Ha eltekintünk a helyesírási hibáktól, ami nagyon nehéz, Bud Spencernek vannak olyan filmjei, amelyekben nem Terence Hill a partnere. Hihetetlen, de van ilyen! Az ám, még Bruce Vili se tudja, hogy mennyi.