Ami a Valentin-napot illeti, kb. 1-2 évtizede jött úgymond divatba. Nem várom el a páromtól hogy "megemlékezzen" róla. Annak jobban örülök, ha a hétköznapi életben szeret és megbecsül, nem csak ezen az egy napon. Egyébként pedig ha jól tudom, egy más kultúrából átvett szokás, és én inkább hagyományőrző fajta vagyok. Elnézést ha ezzel bárkit is megbántottam.
De hogy pár, szerintem vitatható kvízkérdés is legyen:
Melyik NEM kerül bele az "Események" menüpont alatti listába?
ha találsz egy kiégett őskövet
ha az állatodat pihenni küldöd / harcra hívod
ha szintet lépsz
ha teljesítesz egy küldetést
Az "Események" menüpont már nem jelzi ha kiégett őskövet találunk, tehát két válasz is jó lenne. Ezért azt hiszem lehet törölni a kérdést.
Melyik város városrésze a "Cseri városrész" ?
Pécs
Debrecen
Kaposvár
Kecskemét
Aki nem ott lakik, nem tudhatja. Elég sok ilyen kérdéssel találkoztam már.
Hány fok az alkohol olvadáspontja?
- 25
- 115
nincs olvadáspontja mert azt inni szokták!
- 213
A harmadik válasz tetszik, de az ilyen válaszok miatt sokan kérik a kérdés törlését. De a kötekedés kedvéért: a fokot hogy értette a kérdező? Celsius, Kelvin, vagy Fahrenheit? (Remélem jól írtam őket.)
Hogy hívták Odin nyolc lábú lovát?
Riangabair
Sleipnir
Kelpie
Pegazus
Azt elhiszem hogy sokan tisztában vannak vele ki Odin, de hogy a lova neve?
Hol játszik a 2008-as Aranylabdás labdarúgó Cristiano Ronaldo?
Juventus FC
Manchester United
FC Barcelona
FC Kobenhavn
Elnézést a férfiaktól, de szerintem egy részük nekik sem tudja, nem hogy akik nőből vannak. Ne haragudjon meg érte senki, de a focis és Forma-1 kérdésektől már feláll a szőr a hátamon.
A másik. Ha bárkit megbántottam volna mert bemásolom ide a kérdését, nem kötekedésből teszem. Úgy gondolom mindenkinek az a jobb, ha érdekes és színvonalas kérdéseket kap, amikből esetleg tanulhat is. A végső döntés, hogy az adott kérdés marad, vagy törlésre kerül, azt úgyis adminok döntik el.