Re: Kvíz 3.
8581. hozzászólás - 2009.06.17. 11:40:32
8581. hozzászólás - 2009.06.17. 11:40:32
És újabb orbitális butaság. Másoknak ez speciális kérdés lenne (persze aki tudja a választ, úgyis beengedi.
Hogy hívják KITT elődjét?
- Nincs elődje
- KARR
- RARR
- KIRR
Nos, mivel KITT-nek nem volt elődje, így azt jelöltem be, ami utólag helytelen volt!
A helyes válasz KARR volt, amit egyáltalán nem értek, mert KARR volt KITT utódja! Előbb KITT-et fejlesztették ki, aztán KARR-t azért építették, hogy elpusztítsa KITT-et. Na mindegy, kár, hogy utólag nem lehet töröltetni kérdéseket. És mint mondtam, másoknak ez speckó kérdés, hogy már csak ezért sem lehetne játékban, nem mindenki nézte a Knight Rider-t.
Hogy hívják KITT elődjét?
- Nincs elődje
- KARR
- RARR
- KIRR
Nos, mivel KITT-nek nem volt elődje, így azt jelöltem be, ami utólag helytelen volt!
A helyes válasz KARR volt, amit egyáltalán nem értek, mert KARR volt KITT utódja! Előbb KITT-et fejlesztették ki, aztán KARR-t azért építették, hogy elpusztítsa KITT-et. Na mindegy, kár, hogy utólag nem lehet töröltetni kérdéseket. És mint mondtam, másoknak ez speckó kérdés, hogy már csak ezért sem lehetne játékban, nem mindenki nézte a Knight Rider-t.
Vihart és mennydörgést fogsz zabálni és tüzes villámokat sz*rni! Ha így folytatod, veszélyes leszel!!!
Kaland: Áldozatbemutatás
Kaland: Áldozatbemutatás
Pontszám: 2.33