Ez a kérdésem rossz értékelést kapott, mert helyesírási hibát tartalmaz.Én nem találtam benne,hacsak nem azt,h nem nagybetűvel írtam a red bull-t,ami sztem kisebb hiba, mint amikkel folyamatosan találkozom,égbekiáltó helyesírási hibákkal vannak jó kérdések! benne...
Nem haragszom,csak értetlenkedem,mert tényleg baromi helyesírási hibákkal találkozom, amik idegesítőek,hogy átmentek. Jelzem, a Heinekent megnéztem és így kell írni.
A kérdésem:
Melyik nem üdítőital márka?
Coca-cola
Pepsi-cola
red bull
Heineken
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
és már néhány értelmes, művelt embereknek való kérdésem szintén rossz értékelést kapott, túl spec. v. lexikális tudám miatt,már egyszerűen nem tudok elég hülye kérdéseket feltenni. Szégyellem néha magam, h ennyire műveletlenek vagyunk, sokszor a fiamat kérdezem meg, h milyen általános iskolai kérdést tegyek fel,amire még a felnőtt(ebb) emberek is tudhatják a választ. Ez van, majd még próbálok néhány elgondolkoztatóbb kérdést is kitalálni, csak nehogy nehezek legyenek,jaj, minimum 100-as IQ legyen hozzá...
bocs, a gúnyolódásért, de már kijött...
azt bezzeg mindenki tudta, 100%-ban, h a Jedi-lovagoknak milyen fegyvere volt,de h a tünde szót ki találta ki, az már nagyon rossz százalék arányt kapott..ejnye, de hát én meg nem tudom a Mercedes márkákat meg a focicsapatokat, persze rendszeresen ilyen "jó" kérdéseket kapok, ami úgy látszik általános műveltséghez kellene...ezek szerint nagyon műveletlen vagyok..
)