Minek az istene Darton (a M.A.G.U.S.-ban)
Természet, harc
Varázslás, Fény
Halottak
Őselemek
Tiszteletem én is meg kaptam ezt a kérdést oks elolvastam sok hozzá szólást, azt hiszem a leg régebbi 2008.11.21
. Csókoltatom anyukájával, az ilyen ügyes gyereket, aki ilyet ír. Nem mondták még neked, hogy szórakoz magaddal, mint más idegrendszerével. Jó tudom, nagyon sokan vagyunk, akik szerepjátékozunk. Igen vagyunk egy páran, és itéltek is már el közüllünk nagyon sokembert, mert gyilkossághoz "volt köze". Sullyosbító körülménynek számít, ha valaki szereplyátékozik, mert a szerepjáték arra jó, hogy előre eltervezze valaki, hogy hogyan és kit fog megölni és mikor. De tisztelettel, ne minket akarj már kicsinálni, a barom kérdésekel:). Ja egyébként, az egyetlen dolog amivel vád alá tudták helyezni a srácot(akinek a történetét ismerem, mert a környezetemben volt) az az volt, hogy meg találták az ujj lenyomatát a lakásban. Ahol anyukájával lakott!!!! Rá vágták, hogy megölte az annyát, csak egy dolgot hagy mondjak, a srác ártatlan, együtt buliztunk akkor, mikor meghalt az anyukája. Hát na ná, hogy megtalálták ott az ujj lenyomatát:(.
De ez csak egy kis hozzáfűzés ahoz, hogy azért legyünk tisztába azzal, hogy, ha szerepjátékra adjuk a fejünket, akkor ez sulyosbító körülménynek fog számítani. Mindegy mit mondasz, ki tudja bizonyítani. Elmeszelnek mint a szart.
És bár tudtam rá a választ, légyszives töröljétek. Mert mint már sok ember írta tényleg túl speciális.
Még egy hozzá fűzés. Darton szent állata a Varjú. Ynev M.Á.G.U.S. világán egy sziget a nagy három közül. Ha csak mostanában, nem hoztak létre, még egy nagy szigetet. Durván az istenek Ranagol(kráni vallás egyisten hit). Tharr, Morgena, Sogron, Igere, Weila ők öten a M.Á.G.U.S. világán a Kyr istencsalád. Pyarroniból van sok. Azt nem kezdem ecsetelni. Csak egy kis plusz segítség az ilyen kérdésekhez. RPG.hu nem reklám, nem annak szántam, csupán, ha bajotok van egy kérdéssel, akkor ott tuti válasz lesz.
Tisztelettel Adamcadmon