Re: Kvíz 3.
8821. hozzászólás - 2009.06.21. 15:11:25
8821. hozzászólás - 2009.06.21. 15:11:25
Már a sokadik jó kvízemet értékelik rossznak. honnan lehet tudni ki az értékelő? Szivesen megszorongatnám a golyóit!
Honnan származnak a ninják?
Kína
Irán
Japán
USA
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint túl könnyű, vagy számtan feladat volt.
Hát ha nehezet írok az a baj?... látnátok milyen kérdések vannak a 90% a a kérdéseknek ilyen! Akkor az enyém mért nem lehet jó! ... Írja meg valaki ki értékelte az utóbbi kvízkérdéseimet! Nagyon kiváncsi lennék az iq-ja eléri e az 1 es szintet?
Alulról biztosan! Ha ez így folyik majd meglátjátok én hogyan fogok értékelni. Mert eddig nem voltam szemét senkivel, de ezek után... Ez már a okadik ilyen eset és két dobásom van. Jól van tiltsák csak ki a normális embereket és vegyetek be sok idióta kérdést. Nem kéne azért valaki aki még egyszer újravizsgáltatni a kérdéseket párszor tesztmódban? Kérdem én.
Vagy csak nekem jutott ez eddig az eszembe? :S
Honnan származnak a ninják?
Kína
Irán
Japán
USA
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint túl könnyű, vagy számtan feladat volt.
Hát ha nehezet írok az a baj?... látnátok milyen kérdések vannak a 90% a a kérdéseknek ilyen! Akkor az enyém mért nem lehet jó! ... Írja meg valaki ki értékelte az utóbbi kvízkérdéseimet! Nagyon kiváncsi lennék az iq-ja eléri e az 1 es szintet?
Alulról biztosan! Ha ez így folyik majd meglátjátok én hogyan fogok értékelni. Mert eddig nem voltam szemét senkivel, de ezek után... Ez már a okadik ilyen eset és két dobásom van. Jól van tiltsák csak ki a normális embereket és vegyetek be sok idióta kérdést. Nem kéne azért valaki aki még egyszer újravizsgáltatni a kérdéseket párszor tesztmódban? Kérdem én.
Vagy csak nekem jutott ez eddig az eszembe? :S
Pontszám: 1.71