Re: Kvíz 3.
6241. hozzászólás - 2009.05.07. 00:40:09 (Válasz Lanmandragoran #6240 hozzászólására.)
6241. hozzászólás - 2009.05.07. 00:40:09 (Válasz Lanmandragoran #6240 hozzászólására.)
Nos az a helyzet, hogy én nem az informatika iránt érdeklődőket szidtam nem velük van a bajom. (csak úgy mellékesen, az egyik legjobb barátom informatikus, rendszergazdag, meg még diplomája is van róla, hogy dolgozik a géppel, és nem csak játszik rajta.) Nekem azokkal az egyénekkel van problémám, akik nem látnak tovább a képernyőnél és szerintük minden a winchester körül forog. Ez egyébként vonatkozik mindenkire, aki csak azért mert valamit szeret, meg van róla győződve, hogy azt mindenki szereti. Én egy ideje már azért nem írok kérdéseket, mert úgy gondolom, hogy azok csak egy speciális kört érintenek, vagy olyan kérdés amire a google akkor sem tudja a választ ha fegyverrel kényszerítik.
Úgy gondolom, ha valaki informatikus, és értelmes normális ember az szintén ostobának tartja a kérdést. Mellesleg egy vérbeli informatikus valszeg az összes lehetséges választ megjelölte volna. Mellesleg még szerintem normális hangnemben fogalmaztam, mások egyszerüen a végére írtak volna egy Anyád!-at.
Úgy gondolom, ha valaki informatikus, és értelmes normális ember az szintén ostobának tartja a kérdést. Mellesleg egy vérbeli informatikus valszeg az összes lehetséges választ megjelölte volna. Mellesleg még szerintem normális hangnemben fogalmaztam, mások egyszerüen a végére írtak volna egy Anyád!-at.
Menedzserem, és karrierem egyengetője: Solaris!
Pontszám: 7.50