A következő kvízkérdésem rossz értékelést kapott, mondván, érdektelen, lexikális tudást igényel:
Ki nem sorozatszereplő az alábbiak közül?
1 Ross Gellert
2 Al Bundy
3 Ricky Bobby
4 Earl Hickey
Szóval! Én nem tudom, milyen értékelő szűrőn mennek keresztül ezek a kérdések, de komolyan mondom, tiszta szégyen, amit csináltok!
Kb.700 kérdésre feleltem, mióta játszom ezzel a játékkal, de bátran kijelentem, hogy több, mint a fele olyan sületlen baromság, hogy az ember szégyell rá válaszolni. Pl: most az előbb:
Ki volt Miron Pompiliu (eredeti neve Moise Popovici) ? És fel van sorolva négy szakma... Ez nem igényel lexikális tudást?! Ezzel szemben nem sokan vannak ma Magyarországon akik ne láttak volna egy-két Jóbarátok, vagy Rém rendes család epizódot. Biztos egy bamba tökfej értékelte úgy hogy lexikális tudást igényel.
Ne hagyjátok, hogy az ilyen fiaskók miatt leromoljon ez a játék oldal! A kviz az egyik legszórakoztatóbb része.
Inkább az együgyű kérdéseket moderálja ki egy erre szakosodott bizottság, és egy kicsivel lelkiismeretesebben értékeljétek a beküldött kérdéseket. Ne azt dobjátok ki, amelyiken egy picit el kell gondolkodni, és nem csak megnézni a Google-ben egy beírt szó után.
Komolyan mondom, nekem most ment el a kedvem az egész kvízolimpiás kérdésfeltevős dologtól.