Az aktuális szerződési összegek, bármely sportoló esetén, nem részei az általános műveltségnek, de még csak meg sem közelítik azt.
Idézet: SuperEgo23 - 2010.11.22. 14:45:23 lehet de amit lehet googlizni azt lehet googlizni alegfrissebb tudományos dolgok biztos fent lesznek a neten szerintem
Nem a googleben való keresés, kereshetőség határozza meg, hogy egy kérdés jó-e. Azt is meglehet találni, hogy Hány éves volt Angelina Jolie, mikor az első gyermekét szülte, mégsem általános műveltség.
Idézet: SuperEgo23 - 2010.11.22. 15:02:40 Melyik film hozta minden idők legnagyobb bevételét 2010-ig (James Cameron)?
Titanic
Pókember 1
Csinibaba
akkor ezt is elutasítják nemrég tettem fel még nincs értékelve de nah ez sem akkor mit hány lába van egy embernek?vagy már nem tudom
Igen, nagy valószínűség szerint ezt is elutasítják, mert ez is egy lexikális adat. Emellett az écvnek még nincs vége és a Harry Pottert most mutatták be, így lazán megelőzheti.
Javaslom az alábbi topicokat kérdésfeltevés előtt:
Baromi ötletes és jó kérdések misztériuma - A játékosok által talált ötletes vagy kidolgozott kérdések.
Vajon elfogadják ezt a kvízkérdést, ha fölteszem? - Mielőtt felteszel egy kérdést, itt leellenőrizheted. apasztalt játékosok segítenek, hogy érdemes-e vele próbálkozni vagy sem.
Kvízkérdések értékelése - Játékosok által összeállított javaslat, melyek azok a típusok, amelyek már tuti nem mennek át és mi az, amivel esetleg lehet próbálkozni.
A kvíz értékelésének rendszeréről - Ezen topic első hozzászólásában Miklós írta le a kvízkérdésekre vonatkozó elvárásokat (szerintem kicsit már elavult, de alapnak tökéletes).