Idézet: T.Lea - 2014.04.23. 13:16:08 Odafigyeltem, amugy. Az ismételt kérdésnél gondosan másképp fogalmaztam.
"Olyan, mint a sinto vallás, nincs főistene."
"Nincs istene, akárcsak a sintó vallásnak."
Ennyit változtattál benne. Azaz a nincs istene választ nincs főistene válaszra cserélted. Erre csak az egyik kezdetektől létező, wikin is fellelhető támpontot tudom idézni, ha nincs, ne kérdezd meg.
Még a sintó vallásról sem fogadnék el olyan kérdést, amire az a helyes válasz hogy nincs főistene, meg lehet azt úgy is kérdezni, hogy ne kelljen tagadni a kérdést.
Idézet: T.Lea - 2014.04.23. 14:14:45 Nem erőltetem. Csak nem egyszer találkoztam pont ilyen szerkezetű kérdésekkel. Ha ezeket automatikusan elutasítják, hogyan mentek át? Tényleg nem túl következetes a kérdések elbírálása.
Semmit nem utasítanak el automatikusan, minden értékelést ember végez, Hanspeter nem sokkal lejjebb nagyon szépen összegezte, miért van egy érezhető kettősség a friss értékelésekben, ez ellen sajnos mit sem tehetünk, még amikor sokkal többen voltunk játékosadminok, akkor jeleztük Miklósnak, hogy valaki nagyon trehányul engedi be a kérdéseket. Azóta annyi változott, hogy mi egyre kevesebben vagyunk, ő egyre aktívabb.