Idézet: Biomechanika - 2010.02.19. 02:18:08 Sziasztok nem azért hogy beszóljak ámbár megtehetném mer az biztos nem lenne se túl könnyű se matek se lexikális és végképen nem speciális ezeket a kérdés sorozatokat a gaméba be se kellett volna tenni!!! miért??? Mert aki értékel ránéz neki nem tetszik akkor az egyből sz.r kicsit unalmas az értékel aki semmit nem tud elfogadni!!! Kíváncsi lennék ő tudna e kérdést feltenni szerintem semmit de ha igen várom szívesen hogy le offoljam a kérdésével együtt!
Nos egy alkalommal nekem is volt szerencsém értékelni kérdéseket mikor vadásztam és megjegyzem nem könnyű! Pár perc alatt dönteni, hogy bár te tudod a jó választ de vajon más is tudhatja-e volt ami utólag derült ki, hogy több lehetőségű és a feladó másra gondolt! Láttam a feltett kérdésedet a szakértelemre vonatkozóan, a szakértelmeket 4. szinten fejlesztheted először, tehát egy 1-3. szintű végzetúr nem tudhatja a választ /hacsak nem wikizik/ a kérdéses szakértelem a tanulás 9. szintjén érhető el addig hosszú út vezet
. Ha viszont azt nézem mivel a neve "sebgyógyítás" annyira logikus és egyszerű, hogy az már a túl egyszerű kategória de olyan meg nincs!
Ami a kérdésfeltevést illeti nálam: Eddigi kérdéseid értékelései: 31 jó, 5 rossz, 0 törölni.
Szóval nem egyszerű kérdést feltenni de az értékelőket se kell mindig leszólni, egyébként ha jól olvastam a fórumokat van még egy csomó kérdés ami olyan időkből maradt benn amikor a játékosok egymásnak értékeltek és nem volt kvízadmin!
A kvízadminok a szükséges rossz, elhiheted sokkal több hülyeség kerülne be a játékba ha nem lennének, de azért én se vagyok mindegyik értékeléstől elragadtatva! Azért vannak a fórumok, hogy meg lehessen beszélni. Én pl mikor értékeltem amit visszadobtam egyből meg is magyaráztam, hogy miért lsd. kvíz4 Dátum: 2010.02.07. 11:39:20.
Én inkább ilyesmit várnák el az adminoktól, hogy magyarázzák meg miért speciális stb., és legalább az válaszoljon a "nem fogadták el a kérdésem" rovatba aki értékelte!