Egy kérdés a képembe vágta a kesztyűt, és én elfogadtam a kihívást...
Nem másoltam ki a kérdést, mert nagyon blatánsnak tűnt, de valahogy így hangzott:
Melyik Nem Almához kapcsolható dolog? (A "Nem" az eredetiben is nagy betűvel kezdődött...)
-Ruházat
-Számítástechnika
-Női név
-Növény
A "helyes" válasz a ruházat volt, ami egy kicsit megzavart, mert hát én hallottam már sok agyament számítástechnikai terminust, de almáról még sosem. Aztán ahogy belegondoltam, leesett: Apple...
A reakcióm nagyjából ez volt: "Na jól van kérdés, a csatát lehet hogy megnyerted, de a háború még csak most kezdődik..."
A problémám alapvetően az volt, hogy az Apple az egy márkanév, és bár valóban alma a logójuk, ez egy kicsit túlságosan is gyenge kapcsolat volt a szememben, így hát gondoltam: "Oké, ha ennyi neked elég ahhoz hogy 'kapcsolható' legyen, akkor ehhez mit szólsz..."
Rávetettem magam a mindenható Google keresőpultjára, beírtam hogy 'alma' és 'ruházat', és mit ad Isten?
-Aplle Bottoms (Női ruhamárka)
-Shabby Apple (Úgyszintén női ruhamárka)
és a kedvencem
-Apple Clothes (Az Apple cég munkatársainak ruházkodása)
Szóval ezt neked kérdés, a te 'Nem kapcsolható' válaszodra kapásból találtam három kapcsolható márkát, és ezek legalább annyira érvényesek mint az Alma a számítástechnikában! Most pedig kérem a +18% LÉt azért a négy vadászatért amit ezért bebuktam.