Igazad van, és azóta változtattam az álláspontomon
Idézet: Kopi7111 - 2010.08.25. 13:15:20
színészi tehetsége, nagysága nem kérdőjelezhető meg. Sajnos mégsem olyan ismert...
Ha végignézünk a magyar színésztársadalmon, azt láthatjuk, hogy kiváló színházi színészeink vannak (pl vidéki színházakban) mégsem ismertek. Ezzel szemben a "Barátok közt" vagy a "Jóban rosszban" nemistudommilyei országosan ismert "színészek"
Fórumot tényleg nem mindenki olvas, kedves Tezuman, úgy tűnk te sem. Mert ha olvasnál, akkor láttad volna százszor és ezerszer leírva, hogy: "Végzeturas kérdés nem!" A wikiről annyit: tudom hol van, és ha akarom meg is keresem benne, de fejből egyáltalán nem tudom mi az a "mágikus vasgyűrű". Ahogy a karakteremen lévő felszereléseknek a nevét sem tudom. Pedig azt bármikor megnézhetem, elég megnyitnom a tulajdonságlapomat. És köszönöm, de ez nélkül a tudás nélkül még egész jól megvagyok. Biztos nem része az "általános műveltségnek" és valószinüleg még sokáig nem is lesz az (talán majd 5 év múlva, mikor hétmillió magyar játszik a Végzetúrral már két éve...)
És ha már itt tartunk: Ha nagyon ügyesen és gyorsan tudod használni a guglit, vagy a wikit, vagy más progit, attól nem fog a tudásod gyarapodni. A legtöbb itteni kérdésre lehet válaszolni fejből. Persze nem egy általános iskola ötödik osztályos tanulójának, vagy olyannak aki egy csigával szemben is elveszítene egy IQ párbajt.
És a világért sem szeretnék senkit megbántani, de kvízkérdésre nem kötelező válaszolni, és kvízkérdést nem kötelező feltenni. De a kicsit is "műveltebb" vagy a játékra több időt fordító (gugliban keresés...) játékosoknak ezt a kis előnyt szerintem nyugodtan megadhatják. Ez még mindig nem fogja kompenzálni a prémiumos előnyt, ez nem is lehet cél, de legalább csökkenti (vagy növeli) a különbséget.
Okosabb vagyok, mint egy ötödikes. Sajnálom.