Idézet: Lanmandragoran - 2012.08.07. 16:19:43 Idézet: Kocos - 2012.08.07. 12:54:40 Idézet: SOULSLAYER69 - 2012.08.07. 12:27:05 Melyik magyar sportoló nyert olimpiát birkózásban?
Cseh Tamás
Káté Gyula
Majoros István
Kovács Antal
Kell hozzá komment vagy az nélkül is törlitek?
Nekem mondjuk kéne komment.
Egy kommentnek én is örülnék. Első ránézésre max annyi hiba van benne, hogy Cseh Tamás nem volt olimpikon, így kilóg (gondolom a kérdező Cseh Lacira gondolt), de ő meg ismert zeneszerző. A többiek meg olimpiai bajnok cselgáncsozó, világ- és európabajnoki bronzérmes boxoló, és olimpiai bajnok birkózó.
Szóval semmi hibát nem látok
Többféle szempontból is próbáltam megközeliteni a kérdést, de sehogy sem voltam megelégedve az összeállitással. Lusta vagyok olyan sokat irni, ezért csak a két legnagyobb problémámat irom ide:
1. Ha már a kérdésben úgy fogalmaz az ember, hogy ,,melyik magyar sportoló'' akkor miért ir a válaszok közé egy zeneszerzőt?
2. Azon kivül, hogy Majoros István IS (!!!) nyert olimpiát birkozásban, vannak még mások is. Mivel nem akartam sok időt erre pazarolni, ezért csak Googlebe irtam azt, hogy ,,olimpiai bajnok magyar birkozók'' és máris kidobott 17 (vele együtt 18) nevet. A kérdés esetleg jó lenne igy: Az
alábbiak közül ki nyert olimpiát birkózásban?
Jönni fognak a kommentek, hogy nagyon szőrszálhasogató vagyok, de amikor én irok kérdést, akkor velem is ilyen szőrszálhasogatóak az adminok... Azt adom, amit kapok