Idézet: Kajtar48 - 2011.02.24. 22:32:49 Nyugi!
Volt egy kérdésem, amit nem értettem, miért nem jó.
Feltettem egy másik topicban és megkérdeztem, hogy valóban nem jó?
A válaszban ilyen idok is volt: "és mert maga a kérdés és a válaszok is művelt lélekre vallanak."
Hát ezért nem jó. Azóta a kérdések megfogalmazása helyett inkább felveszem a felajánlott LÉ-t.
Kérlek szépen ne ferdíts, és ne félidézetekkel alátámasztva terjessz marhaságokat! Azt írtam neked, hogy meglátásom szerint azért kaptál enyhe elutasítást az adott kérdésre, mert bár a konkrét kérdés speciális, a kérdés alap témája, és a válaszok kiválasztása kimondottan műveltségről árulkodnak. De maga a kérdés rossz volt. Nagyon szép témát választottál, prímán összeválogatott, minőségi válaszokkal, aztán rákérdeztél egy olyan momentumra, ami elrontotta az egészet. Ráadásul miután egyszer már elutasították, feltetted mégegyszer, minimális változtatással. Ha ugyanaz az admin kapta volna, aki először visszadobta, teljes joggal megadja rá a 3 nap büntit az értékelési rendszer megkerüléséért. Ehhez képest kaptál rá egy már szerepeltet, amiért nem hogy bünti, de még csak strigula sem jár a rossz kérdésekhez. Erre írtam, hogy:
Idézet: Lanmandragoran - 2011.02.19. 17:34:39 A már szerepelt értékelést csak azért kaptad rá, mert az értékelő admin lágyszívűbb volt a kelleténél, és mert maga a kérdés és a válaszok is művelt lélekre vallanak.