Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889909192939495969798991001011021031041051061071081091101111121131141151161171181191201211221231241251261271281291301311321331341351361371381391401411421431441451461471481491501511521531541551561571581591601611621631641651661671681691701711721731741751761771781791801811821831841851861871881891901911921931941951961971981992002012022032042052062072082092102112122132142152162172182192202212222232242252262272282292302312322332342352362372382392402412422432442452462472482492502512522532542552562572582592602612622632642652662672682692702712722732742752762772782792802812822832842852862872882892902912922932942952962972982993003013023033043053063073083093103113123133143153163173183193203213223233243253263273283293303313323333343353363373383393403413423433443453463473483493503513523533543553563573583593603613623633643653663673683693703713723733743753763773783793803813823833843853863873883893903913923933943953963973983994004014024034044054064074084094104114124134144154164174184194204214224234244254264274284294304314324334344354364374384394404414424434444454464474484494504514524534544554564574584594604614624634644654664674684694704714724734744754764774784794804814824834844854864874884894904914924934944954964974984995005015025035045055065075085095105115125135145155165175185195205215225235245255265275285295305315325335345355365375385395405415425435445455465475485495505515525535545555565575585595605615625635645655665675685695705715725735745755765775785795805815825835845855865875885895905915925935945955965975985996006016026036046056066076086096106116126136146156166176186196206216226236246256266276286296306316326336346356366376386396406416426436446456466476486496506516526536546556566576586596606616626636646656666676686696706716726736746756766776786796806816826836846856866876886896906916926936946956966976986997007017027037047057067077087097107117127137147157167177187197207217227237247257267277287297307317327337347357367377387397407417427437447457467477487497507517527537547557567577587597607617627637647657667677687697707717727737747757767777787797807817827837847857867877887897907917927937947957967977987998008018028038048058068078088098108118128138148158168178188198208218228238248258268278288298308318328338348358368378388398408418428438448458468478488498508518528538548558568578588598608618628638648658668678688698708718728738748758768778788798808818828838848858868878888898908918928938948958968978988999009019029039049059069079089099109119129139149159169179189199209219229239249259269279289299309319329339349359369379389399409419429439449459469479489499509519529539549559569579589599609619629639649659669679689699709719729739749759769779789799809819829839849859869879889899909919929939949959969979989991000100110021003100410051006100710081009101010111012101310141015101610171018101910201021102210231024102510261027
Szerző
Topic neve: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
kedvencKvnoemiNő
Végzetúr mester
842 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11261. hozzászólás - 2012.04.27. 15:57:16
Nekem a rablás agyarral kapcsolatban lenne kérdésem. VF játékosnak általánosságban nyilván semmi értelme, de térkifordításkor vajon érvényesül? Tehát egy bronz rablás agyarral az 55-ös VF-ből 57-es EH lesz?
V6 - Ludmilla, Árral Szemben
Pontszám: 7.62
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11262. hozzászólás - 2012.04.27. 17:25:29 (Válasz Kvnoemi #11261 hozzászólására.)
Nem adja hozzá. Miért adná? Az EH-t növeli akkor is, csak akkor a 0 EH-ból csinál 2-t.
Pontszám: 7.61
kedvencgabibácsiFérfi
Végzetúr tehetség
207 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11263. hozzászólás - 2012.04.27. 17:35:26 (Válasz Kvnoemi #11261 hozzászólására.)
A térkifordítás után az 55-ös VF-ből 55+2-es EH lesz
Pontszám: 8.79
kedvencKvnoemiNő
Végzetúr mester
842 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11264. hozzászólás - 2012.04.27. 20:29:20 (Válasz gabibácsi #11263 hozzászólására.)
Köszönöm. Ha ez így van akkor - ha már minden más megvan - elgondolkodtató a kufár event miatt.

Cras, téged nem értelek? Mit nem ad mihez?
V6 - Ludmilla, Árral Szemben
Pontszám: 7.62
kedvelt tagAxel GamonFérfi
Végzetúr tanonc
27 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11265. hozzászólás - 2012.04.27. 21:54:32
kivitem a végzet templomot és katolok a
kincses ládára a zsákok után, kiírja, h:
jutalmad átveted 20 templom kristály, 1
templomi medál és 1 templomi pálca... de
csak a medált kaptam meg a többit nem!! :'(
Most hogyan tovább?
Pontszám: 5
kedvencQuellonFérfi
Végzetúr mester
2859 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11266. hozzászólás - 2012.04.27. 22:22:37 (Válasz Axel Gamon #11265 hozzászólására.)
Van/nak aki/k templomi pálcát kap/nak ajándékba? Azt hittem az csak promoción szerezhető.
Axel: szinted, világod?
V1 - Quellon
V6 - Hannibal
Átvehető karakter részletekért kattints ide.
Pontszám: 8.07
népszerűLanmandragoranFérfi
Végzetúr mester
5171 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11267. hozzászólás - 2012.04.27. 22:36:04 (Válasz Quellon #11266 hozzászólására.)
Nincsenek. Vagy nem csak írni, olvasni sem tud a kolléga, vagy egy kamufelhasználó akit direkt fórumtrollnak regelt valaki.
v1 - standby
v2 - Al'LanMandragoran, Vörös Sherwood
v3 - Shaidar Haran, » Ω «
v5 - Biorobot, Tébolyult Mágusok
Pontszám: 6.96
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11268. hozzászólás - 2012.04.28. 08:31:58 (Válasz gabibácsi #11263 hozzászólására.)
Elég sokszor leírták, ami az EH-ra ad bónuszt, az térkifordító után nem kerül át a VF-re. Lehet, hogy a karakterlapon megjelenik a szakértelmeknél, de nem számítja.
Pontszám: 7.61
kedvencKvnoemiNő
Végzetúr mester
842 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11269. hozzászólás - 2012.04.28. 09:23:17 (Válasz Craslorg #11268 hozzászólására.)
Nem is ezt kérdeztem. Ez nyilvánvaló.

Én VF-el játszom. Ha a ezt fordítanám át EH-ra (kufár event kedvéért), akkor az EH-hoz hozzáadódna-e? Gondolom igen, csak megerősítésre volt szükségem. Az egyértelmű, hogy visszafordításkor visszaugrik 55 VF-re.

(A relikviakuponok bevezetésével viszonylag gyorsan megszerezhetővé kezd válni minden relik. Lassan azon is gondolkodnom kell, ami eddig eszembe sem jutott volna. )
A hozzászólást Kvnoemi módosította 2012.04.28. 09:31:00-kor
V6 - Ludmilla, Árral Szemben
Pontszám: 7.62
kedvelt tagGorNorFérfi
Végzetúr tanonc
27 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11270. hozzászólás - 2012.04.29. 21:07:19
Egyszerű a kérdésem: Miért nem működik a V5 szervere? Nem tudok belépni. A böngészőm nem találja a V5 szerverét. A V1 és V3 világokra simán beenged.
Pontszám: 5.50
kedvencTom StarkFérfi
Végzetúr tanonc
38 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11271. hozzászólás - 2012.05.01. 13:24:29
A következő kérdésem lenne: hol tudom megnézni, hogy bizonyos alapszintű lényhez mekkora alap LE tartozik? Sajtolás számításához kellene, de ilyet a VU wikin nem találtam.
Pontszám: 7.67
kedvencATi_20Férfi
Végzetúr tehetség
107 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11272. hozzászólás - 2012.05.01. 22:35:01
Hülye kérdës de 100 szinten változik a min kapható tp vagy csak velem szorakozik ma a játék mert egy velem egyszinten lévôkarira is 100 tp kôrül ad az adigi 38-50 helyet :\
Bizonyára jól mondják, hogy minden
tárgyban kimeríthetetlen jelentés van;
minden szem annyit lát benne,
amennyi látóképessége van.




Pontszám: 6
fórumozóNagycapaFérfi
Végzetúr tehetség
147 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11273. hozzászólás - 2012.05.02. 06:49:26 (Válasz Kvnoemi #11269 hozzászólására.)
Idézet: Kvnoemi - 2012.04.28. 09:23:17
Nem is ezt kérdeztem. Ez nyilvánvaló.

Én VF-el játszom. Ha a ezt fordítanám át EH-ra (kufár event kedvéért), akkor az EH-hoz hozzáadódna-e? Gondolom igen, csak megerősítésre volt szükségem. Az egyértelmű, hogy visszafordításkor visszaugrik 55 VF-re.

(A relikviakuponok bevezetésével viszonylag gyorsan megszerezhetővé kezd válni minden relik. Lassan azon is gondolkodnom kell, ami eddig eszembe sem jutott volna. )



Ha 55 ös VF edet átváltod EFre, akkor az 55 lesz. Ha visszajössz, akkor VF lesz 55
Pontszám: 5.37
kedvencLavenderNő
Végzetúr mester
680 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11274. hozzászólás - 2012.05.02. 08:24:03 (Válasz Tom Stark #11271 hozzászólására.)
ok. tényleg, bocs.
A hozzászólást Lavender módosította 2012.05.02. 09:33:00-kor
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...

V2, Zialin
V5, Lavender
*****

Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
*****
Pontszám: 7.84
kedvencLavenderNő
Végzetúr mester
680 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11275. hozzászólás - 2012.05.02. 08:41:49
Nekem a Sebezz ellenfeled állatán varázslattal legalább 50-et, 10 portyázás során, amit te kezdeményezel! című küldetéssel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy ez tényleg egy nagy csomó dologtól függ, mint pl:
- másodlagos vari szakértelemszint
- saját varázslat sebzésem (tau+bónuszt adó felszerelések)
- állat sebző varázslat használata
- ellenfél szakértelemszintje (vastag bőr) és védekező tulajdonsága (iq)

Az igazi kérdésem az lenne, hogy ezeken kívül számít-e még valami, és ha valami olyasmit belevettem a felsorolásba, ami netán mégse számít, mi volt az?
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...

V2, Zialin
V5, Lavender
*****

Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
*****
Pontszám: 7.84
kedvencTom StarkFérfi
Végzetúr tanonc
38 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11276. hozzászólás - 2012.05.02. 09:17:15
Köszi Lavender, hogy utána néztél, de ez nem az, amire gondoltam, bár lehet, hogy rosszul is tettem fel a kérdést. A VU wiki szerint a sajtolási képletek:

Normál állatnál alap LE X (0.2 x sajtolás szintje)
Idomítottnál alap LE x [(0,5 x állat szintje) + (0,2 x sajtolás szintje)].

Engem az a bizonyos "alap LE" érdekelne. Kétlem, hogy az idomítás költsége lenne az alapja.
Pontszám: 7.67
kedvencLavenderNő
Végzetúr mester
680 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11277. hozzászólás - 2012.05.02. 09:26:16 (Válasz Tom Stark #11276 hozzászólására.)
Az alap LE kiszámíthatatlan, változó, nincs pontosan meghatározva, mert ez is sok dologtól függ, de elsősorban a szerencsédtől. Gyakorlatilag az az összeg, amit akkor kapnál érte, ha levadásznád. És ugye ott vannak a méretmódosító tényezők, tehát az alap le elvileg átlag 600-300körül mozog kb. Ennek gyakorisága és pontos mértéke pedig tőled függ, nem igazán az állattól. Tehát ha lesajtolsz egyet, csak akkor fogod igazából megtudni, vagy kikövetkeztetni, hogyha anno nem fogtad volna be, akkor apró, kicsi, normál, nagy vagy óriási lett volna...
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...

V2, Zialin
V5, Lavender
*****

Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
*****
Pontszám: 7.84
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11278. hozzászólás - 2012.05.02. 10:14:56 (Válasz Tom Stark #11276 hozzászólására.)
Idézet: Tom Stark - 2012.05.02. 09:17:15
Köszi Lavender, hogy utána néztél, de ez nem az, amire gondoltam, bár lehet, hogy rosszul is tettem fel a kérdést. A VU wiki szerint a sajtolási képletek:

Normál állatnál alap LE X (0.2 x sajtolás szintje)
Idomítottnál alap LE x [(0,5 x állat szintje) + (0,2 x sajtolás szintje)].

Engem az a bizonyos "alap LE" érdekelne. Kétlem, hogy az idomítás költsége lenne az alapja.


Az alap LE = állat szintje * 10.
Erre jön a sajtolás módosítója, illetve egy random természetesen eltolja le és fel a várható értéket. Kb 30-40%-kal lehet kisebb és nagyobb is.
Pontszám: 7.61
kedvencTom StarkFérfi
Végzetúr tanonc
38 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11279. hozzászólás - 2012.05.02. 10:50:40
Áhh, ok, erre voltam kíváncsi, köszi a választ Craslorg Arra én is rájöttem, hogy módosítókat használ sajtoláskor is, így viszont az idomított állat sajtolása eléggé zsákbamacska, mert elfogáskor nem látni, hogy most milyet is kaptam el pontosan (apró vagy óriási, nem mindegy).

Az állatsebzős kérdésedhez: a másodlagos varázslatsebzés ugyanúgy függhet még a két fél szerencséjétől, szakértelmeknél a kritikus varázslattól. De majd kijavít egy tapasztaltabb kolléga, ha nem így van
Pontszám: 7.67
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11280. hozzászólás - 2012.05.02. 11:16:06 (Válasz Tom Stark #11279 hozzászólására.)
Ha elfogtál egy állatot, annak nincs mérete, független a méretmódosítóktól. Sajtoláskor pusztán az alapszintje és a lépett szintje számít. Ezek alapján dob egy random értéket, ami független a vadászatnál működő méretmódosítókra vonatkozó randomtól. A lépett szint hatásáról nincs hivatalos infó, kb 23-25-ös szinten éri el az alap idomítási költséget a visszakapott átlagos LE.

A másodlagos varázslat sebzése nem függ közvetlenül a szerencséktől. Amennyiben a varázslatod talált (IQ vs IQ, itt számít a szerencse), akkor mindenképpen van másodlagos találat, amit a szakértelemnek megfelelően számol, majd levonja az ellenfél állatának a vastag bőrből adódó sebzéselnyelését és a maradékot sebzi (a vastag bőr varázslatok ellen talán 2.5-szeresen számít, wikin fent van). 1-et mindenképp sebez, akkor is, ha a vastag bőr által adott védelem magasabb lenne, mint a sebzés.
Pontszám: 7.61
Oldal: 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889909192939495969798991001011021031041051061071081091101111121131141151161171181191201211221231241251261271281291301311321331341351361371381391401411421431441451461471481491501511521531541551561571581591601611621631641651661671681691701711721731741751761771781791801811821831841851861871881891901911921931941951961971981992002012022032042052062072082092102112122132142152162172182192202212222232242252262272282292302312322332342352362372382392402412422432442452462472482492502512522532542552562572582592602612622632642652662672682692702712722732742752762772782792802812822832842852862872882892902912922932942952962972982993003013023033043053063073083093103113123133143153163173183193203213223233243253263273283293303313323333343353363373383393403413423433443453463473483493503513523533543553563573583593603613623633643653663673683693703713723733743753763773783793803813823833843853863873883893903913923933943953963973983994004014024034044054064074084094104114124134144154164174184194204214224234244254264274284294304314324334344354364374384394404414424434444454464474484494504514524534544554564574584594604614624634644654664674684694704714724734744754764774784794804814824834844854864874884894904914924934944954964974984995005015025035045055065075085095105115125135145155165175185195205215225235245255265275285295305315325335345355365375385395405415425435445455465475485495505515525535545555565575585595605615625635645655665675685695705715725735745755765775785795805815825835845855865875885895905915925935945955965975985996006016026036046056066076086096106116126136146156166176186196206216226236246256266276286296306316326336346356366376386396406416426436446456466476486496506516526536546556566576586596606616626636646656666676686696706716726736746756766776786796806816826836846856866876886896906916926936946956966976986997007017027037047057067077087097107117127137147157167177187197207217227237247257267277287297307317327337347357367377387397407417427437447457467477487497507517527537547557567577587597607617627637647657667677687697707717727737747757767777787797807817827837847857867877887897907917927937947957967977987998008018028038048058068078088098108118128138148158168178188198208218228238248258268278288298308318328338348358368378388398408418428438448458468478488498508518528538548558568578588598608618628638648658668678688698708718728738748758768778788798808818828838848858868878888898908918928938948958968978988999009019029039049059069079089099109119129139149159169179189199209219229239249259269279289299309319329339349359369379389399409419429439449459469479489499509519529539549559569579589599609619629639649659669679689699709719729739749759769779789799809819829839849859869879889899909919929939949959969979989991000100110021003100410051006100710081009101010111012101310141015101610171018101910201021102210231024102510261027
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: Vadászat