Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889909192939495969798991001011021031041051061071081091101111121131141151161171181191201211221231241251261271281291301311321331341351361371381391401411421431441451461471481491501511521531541551561571581591601611621631641651661671681691701711721731741751761771781791801811821831841851861871881891901911921931941951961971981992002012022032042052062072082092102112122132142152162172182192202212222232242252262272282292302312322332342352362372382392402412422432442452462472482492502512522532542552562572582592602612622632642652662672682692702712722732742752762772782792802812822832842852862872882892902912922932942952962972982993003013023033043053063073083093103113123133143153163173183193203213223233243253263273283293303313323333343353363373383393403413423433443453463473483493503513523533543553563573583593603613623633643653663673683693703713723733743753763773783793803813823833843853863873883893903913923933943953963973983994004014024034044054064074084094104114124134144154164174184194204214224234244254264274284294304314324334344354364374384394404414424434444454464474484494504514524534544554564574584594604614624634644654664674684694704714724734744754764774784794804814824834844854864874884894904914924934944954964974984995005015025035045055065075085095105115125135145155165175185195205215225235245255265275285295305315325335345355365375385395405415425435445455465475485495505515525535545555565575585595605615625635645655665675685695705715725735745755765775785795805815825835845855865875885895905915925935945955965975985996006016026036046056066076086096106116126136146156166176186196206216226236246256266276286296306316326336346356366376386396406416426436446456466476486496506516526536546556566576586596606616626636646656666676686696706716726736746756766776786796806816826836846856866876886896906916926936946956966976986997007017027037047057067077087097107117127137147157167177187197207217227237247257267277287297307317327337347357367377387397407417427437447457467477487497507517527537547557567577587597607617627637647657667677687697707717727737747757767777787797807817827837847857867877887897907917927937947957967977987998008018028038048058068078088098108118128138148158168178188198208218228238248258268278288298308318328338348358368378388398408418428438448458468478488498508518528538548558568578588598608618628638648658668678688698708718728738748758768778788798808818828838848858868878888898908918928938948958968978988999009019029039049059069079089099109119129139149159169179189199209219229239249259269279289299309319329339349359369379389399409419429439449459469479489499509519529539549559569579589599609619629639649659669679689699709719729739749759769779789799809819829839849859869879889899909919929939949959969979989991000100110021003100410051006100710081009101010111012101310141015101610171018101910201021102210231024102510261027
Szerző
Topic neve: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
kedvencQuellonFérfi
Végzetúr mester
2859 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10341. hozzászólás - 2012.02.04. 19:02:15
Ha már úgyis ez a téma: én igazán nem akarok/fogok "csalást" kiáltani, mert a póklét messze áll tőlem és kevéssé ismerem a fortélyait, de ha nem kérek túl sokat akkor azt magyarázzátok már meg nekem - bárki aki érti, tudja vagy műveli - hogy 20-as szint alatt (V1-en - bár gondolom minden normál idős szerver átlag szintje 80 körül/felett van) miből lehet több százezres vagy milliós LE diff-et összeszedni? A bajnoki eredményeknél jól látszik mennyi az aktív karakter. Még ha évekig ül is az első x szinten akkor is, hogy találja meg a 10 000 inaktív közt a pár aktívat és hogy ver ki alacsony szinten annyi LE-t?
V1 - Quellon
V6 - Hannibal
Átvehető karakter részletekért kattints ide.
Pontszám: 7.74
népszerűLanmandragoranFérfi
Végzetúr mester
5171 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10342. hozzászólás - 2012.02.04. 19:18:48 (Válasz Quellon #10341 hozzászólására.)
Úgy, hogy ül a pontlista közepén, figyel, és várja hogy a nála később regelt karakterek fellépjenek az ütéstávjába. A 10.000 inaktív nem lép szintet, nem változnak a statjai.
v1 - standby
v2 - Al'LanMandragoran, Vörös Sherwood
v3 - Shaidar Haran, » Ω «
v5 - Biorobot, Tébolyult Mágusok
Pontszám: 6.96
kedvelt tagBreaksosFérfi
Végzetúr tehetség
148 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10343. hozzászólás - 2012.02.04. 20:22:56 (Válasz Quellon #10341 hozzászólására.)
És ahogy te is, megnézi kik neveztek! Őket üti!
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az előbb-utóbb a lábadból is fog!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!"
Pontszám: 6.67
fórumozóVegyACEFérfi
Végzetúr poronty
7 hozzászólás
Profil megtekintése
Állatok.
10344. hozzászólás - 2012.02.04. 21:03:04
Fogtam be állatot vettem neki nyakéket is + látszik a csík ahova LE töltődik. De semmit nem tok vele kezdeni. 6.szinten még nem is lehetséges vagy valami nem okés?
Előre is köszi
5.világban a Brutality-be várunk jelentkezőket. Bárki jöhet,nincs szint korlát.
Pontszám: 5
népszerűSemelyikFérfi
Végzetúr mester
1294 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Állatok.
10345. hozzászólás - 2012.02.04. 21:07:46 (Válasz VegyACE #10344 hozzászólására.)
Le nem töltődik max az életpontja és a morálja. 1állatot vihetsz harcolni, hordázással majd 4-ig tuningolhatod. Mindenekelőtt majd tanulnod kell amihez majd akadémia kell.
Pontszám: 7.50
fórumozóVegyACEFérfi
Végzetúr poronty
7 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Állatok.
10346. hozzászólás - 2012.02.04. 21:13:22 (Válasz Semelyik #10345 hozzászólására.)
Oksi sikerült:) Köszönöm:)
5.világban a Brutality-be várunk jelentkezőket. Bárki jöhet,nincs szint korlát.
Pontszám: 5
fórumozóHastinFérfi
Végzetúr tanonc
30 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10347. hozzászólás - 2012.02.05. 12:04:34
Sziasztok!

Volna egy kérdésem:

Levertem a 60. (132-es szintű) entitánst és választottam volna a kinézett kincsemet de nem adta be...
A lista amiből választhatok 9db 70-es szintű, 9db 65-ös szintű és 2db 60-as szintű kincs. Nekem egy 60-as kellett volna, de nem tudom, hogy miért ezeket adta be...
Valaki tud segíteni? Van erre valami infó valahol?
Pontszám: 5.38
népszerűXyz443Férfi
Végzetúr tehetség
152 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10348. hozzászólás - 2012.02.05. 12:17:10
http://vegzetur.wikidot.com/entitas-csata

A táblázat alapján 65-70-es tárgyakat választhatsz. örülj neki, hogy bedobott 2 db-ot a 60-asokból.(bár szerintem ez bug) Ahogy látom sajna kicsit túllőttél a célon. 130 alatti entitást kellett volna 60. entitásnak lenyomni 60-as kincshez.
A hozzászólást Xyz443 módosította 2012.02.05. 12:18:00-kor
Pontszám: 7.50
fórumozóDinAltFérfi
Végzetúr poronty
5 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10349. hozzászólás - 2012.02.05. 14:09:04
Helló!

Valamit nem értek:

Részt veszek ebben a kufár eseményben. Na most:

"A csata a normál portyázás szabályai szerint zaljik, lehet küldetést teljesíteni, kínzókamrába vinni, azonban nem a játékosnál levő lélekenergia alapján rabolsz, hanem fix mennyiségű LE-t kapsz, amit az ellenfél nem veszít el, az energiahasznosításhoz hasonlóan."

"A normál portya ablak továbbra is elérhető lesz, ahol a normál portyázás szabályai szerint lehet harcolni azokkal, akik nem vesznek részt az eseményben."

Tehát ha én részt veszek, akkor velem elvileg nem. Jól gondolom? Akkor viszont hogy veszthettem 10k-t?


Ma, 13:14 ??? DinAlt A csatát ellenfeled nyerte.
Elszívott tőled 10118 lélekenergiát.



Előre is kösz, üdv.
Pontszám: 5
fórumozóSuperEgo23Férfi
Végzetúr mester
1397 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10350. hozzászólás - 2012.02.05. 14:13:21 (Válasz DinAlt #10349 hozzászólására.)
Úgy hogy ellenfeled nem nevezett.
Két vállra fektetett, nincs több Hsz. Néha van.
Pontszám: 5.33
népszerűLanmandragoranFérfi
Végzetúr mester
5171 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10351. hozzászólás - 2012.02.05. 14:36:00 (Válasz Xyz443 #10348 hozzászólására.)
Idézet: Xyz443 - 2012.02.05. 12:17:10
http://vegzetur.wikidot.com/entitas-csata

A táblázat alapján 65-70-es tárgyakat választhatsz. örülj neki, hogy bedobott 2 db-ot a 60-asokból.(bár szerintem ez bug) Ahogy látom sajna kicsit túllőttél a célon. 130 alatti entitást kellett volna 60. entitásnak lenyomni 60-as kincshez.


Nem bug. Alapesetben kincstáblánként 10 kincs van, így minden 15. entitás után 20 kincsből választhatsz. De mivel némelyik kincstábla csak 9 db-osra sikerült, így ahhoz hogy 20-ból választhass, a kettővel kisebb táblából pótolja a rendszer.
v1 - standby
v2 - Al'LanMandragoran, Vörös Sherwood
v3 - Shaidar Haran, » Ω «
v5 - Biorobot, Tébolyult Mágusok
Pontszám: 6.96
népszerűXyz443Férfi
Végzetúr tehetség
152 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10352. hozzászólás - 2012.02.05. 14:45:37
Szerintem ezzel a hozzászólással pont azt erősítetted meg, hogy hiba!

De mindegy, nem veszekszem.
Pontszám: 7.50
közkedveltGamer01Férfi
Végzetúr mester
400 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10353. hozzászólás - 2012.02.05. 15:25:53 (Válasz Lanmandragoran #10351 hozzászólására.)
Az első mondat jó, de az indoklás nem. A lényeg hogy az entitástól nem szerezhetsz be büntető jellegű tárgyakat. Ezért ahogy ilyen van a kincstáblában, az hiányos a kincskérésekor és a lentebbi szintekről bővül, hogy a darabszám meglegyen.
Pontszám: 9.58
kedvencLavenderNő
Végzetúr mester
680 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10354. hozzászólás - 2012.02.05. 15:46:48
nem tudom, lehet, hogy csak rémeket látok, de a zsákmányolt lélekenergiám jelenleg "a semmiből 35k-val többet mutat" az utolsó három csatám szerint. visszanéztem néhány előző csatámat, ahol nyomon követhető volt, ahogy növekedett a lém az aktuálisra, viszont a három legutóbbi csatám ablakában a szerzett lé-nél olyan számot látok, mintha csak reggel támadtak volna, a napi akcióim előtt, közben nem. az elmúlt közel 5 órában nem is akcióztam, pihentem. idő közben előbb kétszer nyertem, majd egyszer vesztettem, és mindhárom pihenéssel eltöltött csatámra igaz, hogy ugyanazokkal az értékekkel szálltam velük harcba, mintha az lett volna az első napi eseményem, pedig nem!
a karakterlapomon megfelelő számok vannak, a lém sem lett több, sem kevesebb, de most valahogy feltűnt ez a dolog, és nem értem mi történt. eseménypontom már egyikhez sem volt, remélem nem ez kavart be. ha igen, akkor aki végül kínzóba vitt, ő a reggeli értékeim után kapja a lé%-ot, vagy attól az időponttól, hogy elvitt, mert ebben már nem vagyok egészen biztos...

mód: a kérdést átfogalmaznám, mert visszanéztem a tegnapi napomat is, és mindkétszer az fordult elő, hogy ha valaki megtámadott valamikor, az időponttól függetlenül mindkétszer az aznapi szerzett lé-m induló értékeit írta ki náluk a progi, függetlenül attól, hogy mondjuk ha csak este hatkor támadtak, előtte én akár tengert is apaszthattam... szóval ez eddig is így történt, csak nem vettem észre? mert ha igen, akkor a kamrázás honnét is számolódik? mert nekem úgy tűnik, mintha a mennyiség is számítana? vagy valami probléma van a gépezetben?
A hozzászólást Lavender módosította 2012.02.05. 18:47:59-kor
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...

V2, Zialin
V5, Lavender
*****

Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
*****
Pontszám: 7.63
népszerűLanmandragoranFérfi
Végzetúr mester
5171 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10355. hozzászólás - 2012.02.05. 16:43:33 (Válasz Gamer01 #10353 hozzászólására.)
Az indoklásod jó, de mégis tévedsz, mert az enyém is. Ha megnézed wikin, a 70-es szériából valóban a büntető miatt választható csak 9 darab, de az előtte lévő büntető 60. szintű. A 65-ös kincstábla alapból csak 9 féle kincset tartalmaz, ezért kell oda is a pótlás.
v1 - standby
v2 - Al'LanMandragoran, Vörös Sherwood
v3 - Shaidar Haran, » Ω «
v5 - Biorobot, Tébolyult Mágusok
Pontszám: 6.96
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10356. hozzászólás - 2012.02.05. 17:25:30 (Válasz Lavender #10354 hozzászólására.)
Nem igazán értem, mit szeretnél. Ami biztos, hogy az első csatától, ahol elvittek téged kamrába, számolódik a kamrabevételhez az LE-d. Utána már bárki visz el, ugyanúgy az első kamrázásodtól szerzett LE-dből fog részesülni 1%-kal. Akkor is, ha te esetleg valakitől kiszabadulsz, akár attól, aki legelőször vitt el.

Ha nincs eseménypontod, akkor ugyan téged tudnak támadni eseményen belül, de ha te nyersz, akkor azután már nem kapsz semmit (vagy csak töredékét?). Természetesen olyan, aki nem eventezik, a hagyományos módon tud vinni tőled LE-t és te is tőle, ha lepattanna.

Ha más kérdésed is volna, akkor azt nem értettem igazán
Pontszám: 7.52
fórumozóHastinFérfi
Végzetúr tanonc
30 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10357. hozzászólás - 2012.02.05. 17:40:21
Köszi srácok a válaszokat!

A wikidotos részt ismertem, csak én abban a tudatban voltam, hogy nem csak a 65-70-es kincseket ajánlja fel mikor kiütöm az utolsó entitánst, hanem visszamenőleg az összeset

szóval ma is tanultam valamit...
Pontszám: 5.38
kedvencLavenderNő
Végzetúr mester
680 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10358. hozzászólás - 2012.02.05. 18:45:53
ok, tudom, sajnos nem vagyok mindig lényegre törő. az lenne az igazi kérdésem, hogy ha valaki megtámad akármikor a nap folyamán, akkor a mai és a tegnapi nap alapján nálam, ha visszanézem a saját adatlap részemet az adott csatánál, akkor nem az aktuális értéket látom a szerzett lé eredményeimnél, hanem az aznapi induló számokat, és hogy ez eddig is így volt, csak nekem nem tűnt fel?

szemléltetésképp tegyük fel, hogy délelőtt szerzek 20k-t, mielőtt bárki is elvinne a kamrába. az elmúlt két napom alkalmával is így történt, de akkor amikor ő megtámadott, annál a bizonyos eredménytáblámnál az addig megszerzett 20k nincs feltüntetve, holott a karakterlapomon azóta bőven rajta kellene lennie, vagy nem? mert ok, hogy ha valamikor elvisz, akkor onnantól számítva működik a kamra, de mi a helyzet ebben az esetben? így nekem teljesen az jön le, mintha nem onnan számolná, mikortól bekamrázott (vegyük hozzá, hogy ő tette először), hanem egész reggeltől, és az hatalmas előny lenne... szóval, ezt miért nem veszi bele a rendszer, egyáltalán van ennek valami jelentősége? pontosabban ez a normális, és csak én nem vettem észre, hogy ez így működik?

kieg: most, hogy még mindig pihenek bejött egy újabb támadás, és most azokat a számokat látom, amiket látni szeretnék.
A hozzászólást Lavender módosította 2012.02.05. 18:51:31-kor
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...

V2, Zialin
V5, Lavender
*****

Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
*****
Pontszám: 7.63
kedvencLegacyFérfi
Végzetúr mester
489 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10359. hozzászólás - 2012.02.05. 18:52:35 (Válasz Lavender #10358 hozzászólására.)
Komolyan mondom egyszerűen nem értem, hogy mit kérdezel...
Pontszám: 7.80
kedvencKvnoemiNő
Végzetúr mester
842 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10360. hozzászólás - 2012.02.05. 19:00:23
Megpróbálom lefordítani Lavender kérdését, bár nem biztos hogy jól értem.

Tehát amikor visszanézel egy csatát, a képedre kattintva látod a saját adataid egy részét. Itt szerepel a szerzett LE is. Gondolom az a probléma, hogy bejövő támadáskor Lavender nem az aktuális szerzett LE-t látta, hanem a napi kezdő adatait. Nyilván aznap már csatázott ő is, így változnia kellett volna az értéknek. A kérdés, hogy ha ez a támadó elvitte kínzóba, akkor az adott tényleges LE-től számított értékből részesedik, vagy az lesz a kiinduló adat amit a csatánál látott?

A válaszról fogalmam sincs, remélem a kérdést jól értelmeztem.
V6 - Ludmilla, Árral Szemben
Pontszám: 8.32
Oldal: 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889909192939495969798991001011021031041051061071081091101111121131141151161171181191201211221231241251261271281291301311321331341351361371381391401411421431441451461471481491501511521531541551561571581591601611621631641651661671681691701711721731741751761771781791801811821831841851861871881891901911921931941951961971981992002012022032042052062072082092102112122132142152162172182192202212222232242252262272282292302312322332342352362372382392402412422432442452462472482492502512522532542552562572582592602612622632642652662672682692702712722732742752762772782792802812822832842852862872882892902912922932942952962972982993003013023033043053063073083093103113123133143153163173183193203213223233243253263273283293303313323333343353363373383393403413423433443453463473483493503513523533543553563573583593603613623633643653663673683693703713723733743753763773783793803813823833843853863873883893903913923933943953963973983994004014024034044054064074084094104114124134144154164174184194204214224234244254264274284294304314324334344354364374384394404414424434444454464474484494504514524534544554564574584594604614624634644654664674684694704714724734744754764774784794804814824834844854864874884894904914924934944954964974984995005015025035045055065075085095105115125135145155165175185195205215225235245255265275285295305315325335345355365375385395405415425435445455465475485495505515525535545555565575585595605615625635645655665675685695705715725735745755765775785795805815825835845855865875885895905915925935945955965975985996006016026036046056066076086096106116126136146156166176186196206216226236246256266276286296306316326336346356366376386396406416426436446456466476486496506516526536546556566576586596606616626636646656666676686696706716726736746756766776786796806816826836846856866876886896906916926936946956966976986997007017027037047057067077087097107117127137147157167177187197207217227237247257267277287297307317327337347357367377387397407417427437447457467477487497507517527537547557567577587597607617627637647657667677687697707717727737747757767777787797807817827837847857867877887897907917927937947957967977987998008018028038048058068078088098108118128138148158168178188198208218228238248258268278288298308318328338348358368378388398408418428438448458468478488498508518528538548558568578588598608618628638648658668678688698708718728738748758768778788798808818828838848858868878888898908918928938948958968978988999009019029039049059069079089099109119129139149159169179189199209219229239249259269279289299309319329339349359369379389399409419429439449459469479489499509519529539549559569579589599609619629639649659669679689699709719729739749759769779789799809819829839849859869879889899909919929939949959969979989991000100110021003100410051006100710081009101010111012101310141015101610171018101910201021102210231024102510261027
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!