Idézet: Fericske - 2010.03.21. 00:17:21 Ez így van, csak nem erről beszéltünk eddig.
Miért tévedtem?
Nem beszéltem én manakonstrukcióról. A körülépítettekről volt szó, ezek erről még csak ábrándozhatnak.
Én beszélek konstiról, és a köréépítettek köré konstizzák szépen a szövetséget. Nekik nem kell erről ábrándozni sem, megcsinálják helyettük az építőik.
Idézet: Fericske - 2010.03.21. 00:17:21 Ha 600k-t kell a kútba töltenie akkor annál a szövinél nagy valószínűséggel már maxosak a jelentősebb épületek, tehát megtérül neki a feltöltés, sokkal jobban és hamarabb mintha neki is kellene építenie ezeket.
Megtérül, most. De ha elveszed tőle is a szövibónuszt, akkor mehet a ... térkapuba.
Idézet: Fericske - 2010.03.21. 00:17:21 Ha meg csak 1000-t kell ugyanebbe a szövetségbe egy hasonló karinak töltenie akkor ő már megtette a magáét korábban, vagyis ő épített ameddig amaz csak saját magával törődött.
Itt felmerült bennem a kérdés, hogy mi a csodát olvastál eddig, mert ilyenről, hogy ugyanabba a szövibe épít be egyik ennyit, másik annyit, szó nem volt.
Idézet: Fericske - 2010.03.21. 00:17:21 Betölteni a kutat sokkal könnyebb út mint építeni elejétől és ezért is jó ötlet az építéshez kötött bónusz.
Sehol nem kötötted építéshez, simán el akartad venni egyéni akcióknál.
Idézet: Fericske - 2010.03.21. 00:17:21 De továbbra is állítom hogy az én felvetésemben sincs hiba, mivel mindenkire vonatkozna. Pont az lenne a lényeg hogy kevésbé befolyásolja a választott szövetség az egyéni portyákat.
Én pedig továbbra is állítom, hogy ez mindenkire vonatkozna, kivéve akiknek köréépítenek, vagyis rajtuk kívül mindenkivel kitolnál.
Idézet: Fericske - 2010.03.21. 00:17:21 Melyik épületre érdemes áldozni?
Tudod jól hogy mennyibe kerül már 1-1 szint 200 felett és mennyit is hoz az összegért némelyik. Az Alvilági verem ugyan mennyit ér? De a Gyógyító szentélyt sem kell túlzásba vinni.
Mégis fel fognak épülni majd mindenütt. Felépülnének a gyakterek és védőfalak is, akkor is ha nem lehetne portyához használni őket.
Fogalmam sincs 200 fölött mennyibe kerül egy-egy szint, az általam ismert legnagyobb szint a 25-ös, legalábbis épületnél.
A mesteriben viszont nem 1-1 szintet húzol rá, hanem lerombolsz két 20 szintest, és felépíted teljesen az elejétől, 25-ös szintre.
Nem győztél meg, hogy felépülnének.
Nálunk pl szinte biztos, hogy nem épülne fel.
Azt hiszem ezt már csak nemakarásból nem érted, mert ragaszkodsz ahhoz, hogy ez mindenkire egyformán, holott a köréépített épp az egyformán alól menti ki a LE-t, szövibónusz helyett saját tulra költve el.
Másképp nem tudom elmagyarázni, ha még mindig nem érthető, hát így jártunk.