A VT 1. szinttől elérhető, de akkor az ostor miért nem?
Idézet: BaalCain - 2012.04.18. 10:28:10 rögtön bővül a prémtagsággal járó bónusz:
-az áldozz küldetésekben 30%al kevesebbet kell áldoznod ha prémium vagy.
-4 heti egyszerre történő prémbefizetés esetén +1 spec váltási lehetőség
- a 2. tekercs ára uannyi mint az elsőé
Szerencsekerék:prémes vagy az első pörgetésed sem lehet fekete
Nagyon jó ötlet a prémium tagság értékessé tétele!
Viszont szerintem a LE és AF ablakon kidobása (nekem 30-as szinten áldozz 12.000 LE-t) olyan küldetések amit ki kéne venni (és még a vegyél szintednél nem kisebb spell-t is ilyen ablakon dobálózás). Nem elegendő szerintem x%-al kevesebbet áldozni bármi eztán bekerülő relik/jutalom hatása képpen.
Kicsit érdekes, hogy ha Szerencsekereken vagy sor/oszlop jutalomként LE-t kapunk akkor jár hozzá a +TP, de az áldozásnál nincs -TP.
Ja és további két ősköves küldi, ami jó, de átalakítandó:
- hosszabbítsuk meg a prémtagságunkat x-el
Valakinél olvastam, hogy 2013-ig tag már enélkül is. Ezt a küldit feltételes módban kéne: Légy prémtag legalább 1 hétig mostantól kezdve, ha jelenleg nem vagy/eddig nem voltál az.
-4 heti egyszerre történő prémbefizetés esetén +1 spec váltási lehetőség
Ha viszont ez vagy ilyesféle dolog valósulna meg akkor szintén figyelni kellene, hogy 1 hónapokra előre prémtagságot váltott személy ne essen el így a bónuszoktól.
- vegyél fókuszkristályt a varázslatodba
Ha valakinek már van benne az legyen már teljesített. Esetleg, ha nem akarjátok, hogy Tűzfuvallatba tett szintén legkisebb szintű (és költségű) fókusszal váltsák ki minden templomnál ezt a küldit akkor kössétek szinthez a dolgot: Csak saját szint vagy max X szinttel kisebb varázslat és benne ugyanezen korlátnak megfelelő fókuszkristály felel meg, ha ilyen nincs akkor kéne újat venni.