én az előző templomomat őskő nélkül (prémiumom már volt) csak LEvel 3 dekrétummal oldottam meg. 350 000 LEt buktam rajta konkrétan, ami messze nem jön vissza a templomi medállal, bárki bármit kalkulál.
a legelső templomomban 25db felesleges őskő felhasználásával (5öt úgy használtam, hogy volt értelme, azért nem számolom bele) 75 000LEt buktam.
hol is éri meg? pont azt érzem gettóságnak benne, hogy a plussz AFért kell nyomulnod, hogy megcsináld, mert a résznyeremények olyan bénák.
mellesleg a maximalizált AF tulajdonságokkal nem értem, hogy miér olyan iszonyú nagy táp az a pl. 25 AF... ezt azért kifejthetnétek. mert ha a bukott LEt (és csak azt) szabadon költhettem volna tulajdonságra, nem tudna senki AFel túlnőni rajtam.
kiegyenlíteni meg a templomi medál AFtápját ugyanúgy, mint mikor nálad alacsonyabb szintű játékost támadsz nem egy programozói ördöngősség! tehát ez az érv sem áll.
nem akarok senkit meggyőzni arról, hogy csinálja vagy ne csinálja, csupán rohadtul el vagyok keseredve, és erre ez a fórum a fórum (ha jól tudom). mellesleg valahogy úgy veszem észre, ahogy a kvíz értékelések átcsaptak nonszenszbe, úgy a kvíz írási hajlandóság is erősen csökkent. sztem itt is ez lesz a vége, kivéve természetesen azok közt, akik úgyis rakás őskövet áldoznak és prémes játékosok stb. stb