Idézet: Miklós - 2012.05.31. 14:34:38 A tulajdonságfejlesztés specializációs költségéről is írok külön. Annak a valószínűsége, hogy mindkét tulajdonságfejlesztős feladatot (erő v tau és mágia v egészs) is megkapod, kb. 30%. A mágiája mindenkinek a béka segge alatt van, ezt specializáció nélkül sem akkora extra költség fejleszteni, az egészség néhány embernek a xenós küldik miatt az egekben van, ott valóban már számottevő a különbség. Tehát az esetek 30%-ának 50%-ában, azaz 0.3x0.5=15%-ban valóban kell még egyszer specializálnod ha meg akarsz spórolni 100-200e LE-t. A specializáció költsége 10 őskő, tehát havonta átlagosan 1.5 őskő. Erre annyit tudok mondani, hogyha a templomból dupla kristály lesz szerezhető, akkor a 10 őskővet már másfél templomonként ki lehet szedni, ebből akkor azt a másfél őskövet áldozd rá az egészség specializációjára.
Azt hiszem mindenről volt szó azóta, e fenti kiemelt részletre azért még kitérnék én is kicsit.
A valószínűségszámításod nálam (és talán másoknál is) nagyon megbukott, mert háromból kétszer 2 db TÖ-s, egyszer pedig 3 db TÖ fejlesztős VT küldim volt.
Nem tudom honnan jött ez a "1,5 őskő a specváltás havi költsége", de érdekelne mert nekem 10 őskő a váltásonkénti költség (és nincs részletfizetés x hónapos futamidővel) vagy most valamit nagyon elfelejtettem.
Egyébként szimpatikus irányba haladtok, de nem árt ha néha informáltok minket arról, hogy hol tartanak a dolgok mert akkor nem lázongunk ellenben a többhetes-hónapos csenddel.
Craslorg javaslatait megfogadhatnátok, nagyon hasznos lenne, ha a (vissza)számlálók úgy működnének ahogy írta! És csatlakoznék ahhoz a véleményéhez is, hogy a jelszavammal senki ne küldizzen. Az nem a játék része. Az esetleges jelszóval való visszaéléseket büntetni kell, nem küldetéssel ellensúlyozni/nehezíteni.