A végzet templománál javaslataitok alapján bekerült egy 3. dekrétum használati lehetőség, aminek a költsége ugyanaz, mint a másodiké.
Egyetértek NoFear-rel, miért pont ez és pont ilyen szarul valósult meg? 1 hónapig tartott összeírni a javaslataink és ennyi lett belőle? Vagy még majd jön a többi?
Hetekkel ezelőtt írtam - talán nem volt hülyeség - hogy ha nem 15-30(-30) lenne a dekrétumok őskő költésege, hanem 10-10(-10) akkor talán több lenne a bevételetek belőle annak ellenére, hogy nekünk személyenként kevesebb lenne a kiadás - de talán többen élnének vele, mert ugye "horror" LE-t/LGY-t/AFP-t kell különben áldozni.
Akik őskő nélkül játszanak és meg akarják csinálni a VT-t azoknak annyi LE megy el áldozásra és dekrétumra (már ha egyáltalán ki tudják váltani és nem több a kavicsigényes küldi, mint a dekrétumainak száma), hogy egy idő után még a TKP-ban is veszíteni fog annyira legyengül.
Szerintem így nem áll meg az az érv, hogy bárki megcsinálhatja, ha akarja.
Az őskőmentesek játékának megmentésére lehetne a dekrétum LE költsége akkora, hogy azzal ne heréljétek ki őket. Ez nem fogja az őskőbevételetek csökkenteni, mert akik kavicsból játszanak és dekrétumoznak azok ezután sem fognak LE-ből dekrétumozni az ősköves küldik helyett, mert pont minden csepp LE-t meg akarnak takarítani/begyűjteni őskőből amit csak lehet.
Pl.: Az első templomomban volt 4 ősköves küldi, mindet megcsináltam és 1 dekrétumot ellőttem az áldozz x LE-t küldire - ez kb. olyan volt, mintha kisütöttem volna a kutat. Ha pedig 15-30-30 helyett 10-10-10 kő lenne a dekrétum akkor kiváltottam volna a szintemnél nem kisebb varázslatvásárlást is, mint ahogy talán sokan kiváltanák a LE-LGY-AFP áldozásokat mindet, de azért 75 kavics már meggondolandó, főleg, ha előtte már 2-3 alap ősköves küldit is teljesítettünk.
Valamint a kisjutalmak "reformja", azzal mi lesz? Örökre fehér kristályitalokat fogunk kapni meg annyi LE-t ami az állatok fél fogára sem elég, nem hogy a miénkre? A többi még el is megy, mert erőforrás amit tetszőlegesen használunk fel.
És akkor még egy szót sem szóltunk a tulajdonságfejlesztésekről amik elméletben nem őskövesek, de gyakorlatban baromi nagy dilemma és egyén- valamint egyéni fejlesztési terv függő, hogy valaki a 2-3x3 TÖ fejlesztést ultraspeccel vagy anélkül ultradrágán csinálja meg.
Ja és a szimulációs küldi átalakulhatna valami fókuszkristály vásárlásra vagy tárgyba tételre vagy bármi
hasznos őskőköltésre, mert a legelvetemültebb milliomosokon kívül nem hiszem, hogy más szimulálna amikor anélkül is pontosan lehet tudni ki ellen és mennyi esély van.
A VT nagyjutalma olyan, hogy hosszútávon aki nem csinálja az hátrányba kerül azokkal akik aktívan templomoznak - de nem feltétlen örömmel.
Szerintetek mit fogyasztunk szívesebben: amit leerőltettek a torkunkon vagy amit megkívánunk?