Idézet: Maci - 2012.06.03. 08:19:29 Üdv,
kérdésem a következő: a "javaslatok új végzet temploma küldetésekhez" menüpont játékos javaslat, vagy fejlesztői?
Játékos, ez 100%, mivel saját ötleteket is tartalmaz. Ahogy a doksiban feljebb itt is azok amik kék színnel meg lettek jelölve azokra nyitott Miklós, bekerülhetnek.
Előbbi esetén nem értem, miért akarjuk még jobban szívatni magunkat, utóbbi esetén inkább ne legyenek új küldetések.
szerk: Pontosítok. Van egy-két küldetés, ami nehezíti inkább, mintsem ballanszolná a templomot.
pl:
"gyorsíts csp-ből vagy őskőből 30-szor."
Aki nem őskövezik, annak marad a csp. Tehát kb. áldozzon fel 30 csp-t. Ez nem segíti elő a játékosok gyorsabb szintlépését, ami valahol cél lenne..
Mások nevében nem beszélhetek, a gyűjtemény és Miklóssal való lelevelezés Truth hősies munkája aki összeszedte az összes játékos véleményt, javaslatot ami persze nem tetszhet mindenkinek, viszont a 30 gyorsítás van akit földhöz ver?
"turbózd 10 képességedet egy nap úgy, hogy nem gyorsítasz"
Plusz időrablás, minek..
Ha nagyon sarkosan nézzük akkor igen, viszont könnyű, csak idő kell hozzá illetve akinek maxos kronoja van annak még idő sem (félreértés ne essék, nekem 0 a krono).
"okozz 20 kritikus varit/ütést portyában úgy hogy nem turbózod a képességet"
Ez sokaknak szerintem nehéz lesz. Főleg magasabb szinten, ahol kevesebb a célpont.
" írjál kalandot, vagy kvízkérdést, amit az adminok elfogadnak"
Gondolom mindenki emlékszik az ehhez hasonló küldetésre, és a szopásra, ami vele járt. Vagy a megfogalmazás nem tetszett az adminoknak, vagy az idézőjel használata, vagy esett az eső, vagy hétfő volt, vagy szerepel az adatbázisban, vagy anyós elsózta a húslevest..
Nem lett rábólintva...
" tegyél térkapus fókuszkristályt 7 térkapus ékszerbe"
Ebben a hónapban még összesen nem gyűjtöttem össze hét térkapus fókuszkristályt.
Kócos pár hsz-szel visszább ki is fejtette ezt a küldetést és az én szemem is szúrja... Ha bekerül akkor nekiállhatunk tartalékolni illetve karakterszint*3 szerencse ajánlott hozzá.
"állíts elő egy esszenciát az alkimista laborban"
Nem egyértelmű. Lőjek csp-t, pp-t el rá, hogy legyen egy esszenciám? vagy váltsak be négy valamit egy katalizátorra? vagy rakjak össze megát?
Nem lett rábólintva...