Idézet: NoFear - 2012.06.07. 15:01:40
Amúgy nem is ezzel lenne a gond, hogy 21 őskő. A gond azzal van, hogy 21 elpazarolt őskő. Ha már annyira az őskőhasználatot akarják erőltetni, miért nincs mindig olyan alternatíva, hogy vagy használj el x őskövet. (arra amire akarod, felszerelés, prém, teljesen mindegy, de ne kidobott őskő legyen már mindig). Mert a szimuláció és az ősköve gyógy/mana italok igenis pazarlás. Szerintem senki nem vesz ilyet és a szimuláció is egy marhaság. Sőt most már az állatfelszereléses küldetés is egy pazarlás lett. Eddig legalább megvetted felhasználtad amire akartad ,vagy visszaváltottad, de nem, most már ezt is megszüntették.
Maximálisan egyetértek!
Eddig háromból két templomban megkaptam a portyaszimulációs feladatot, valamint a köves manaitalost. Ritkán portyázom, akkor is csak küldi miatt, tehát felesleges a szimuláció egyszer sem használtam még. Köves manaitalra pedig ezidáig (3 év alatt) soha nem volt szükségem, mivel normális szinten van a mágiám.
Mivel az egész templom lényege az őskő vásárlás ösztönzése, igazán gesztusértékű lenne a vezetés részéről a még aktív játékosok felé, ha ezeknél a feladatoknál ránk lenne bízva, hogy azt a szükséges kőmennyiséget mibe fektetjük bele (amiből esetleg profitálunk is később!)
Egy templom most alsó hangon, nagyon optimális esetben is legalább 10-20 őskövet igényel. Ha ezért opcionálisan bármit lehetne venni (prémet, állatfelszerelést, köves relikviát, tárgyat, fókuszkristályt stb.) és nem felesleges, a karakter számára haszontalan dolgokra kellene áldozni, kevesebb lenne az elégedetlenkedő játékos.
Természetesen, aki amúgy is használ köves italt, vagy amit a feladat igényel, az megveszi majd, de lehetne mellette egy opció, hogy annyi kőért bármi más vásárlással is teljesülne a feladat.