Idézet: Gyilkos gizi - 2012.05.29. 17:11:07 De a dukát értékesebb mint a kp
Szerintem ez taktika függő. Megmondom őszintén ezt a dukát dolgot én sem bolygatnám, nekem ránézésre jónak tűnik így. A 60+ szinteken bőségesen lehet dukátot szerezni ezek nélkül is, nem hiszem, hogy komolyabban lényeges lenne, inkább a kisebbeket kell "helyzetbe hozni", vagy ha azt nem is, de szóval picit segíteni az aukció felé.
Másrészt: a templommal a fő bajok mégegyszer:
- Többféle tulajdonságnövelést kér, ami 19 szint felett rettentő kiadást jelent akár őskőben, akár LE-ben.
Játékosok javaslata: beépíteni a prémium tagságba, hogy a templom által kért tulajdonságot a megjelölt szintig úgy fejleszthesse, mintha rajta lenne a specializáció.
- A templom teljesen felesleges és ostoba szakértelmeket kér fejlesztésre. Idomítás, transzcendális projekció, stb. Ezeknek nincs semmi értelme. Egy példával élve, ha minden templomban megcsináltam volna, akkor mostanra a karakterem 9-es szinten 9-es idomítással mászkálna, ami nonszensz, finoman fogalmazva.
Játékosok javaslata: kéretik leváltani valami értelmes verzióra, pl idomítás helyett vastag bőr, stb.
- A templom tökéletesen értelmetlen és ostoba ősköves dolgokat kér. Abszolút felesleges marhaságokra dobáltatja el az őskövet, ezt így mindenki kifejezett lehúzásnak érzi a kft felől. Jobb lenne, ha értelmes kérésekkel szívná a köveket. Az ősköbves italok, a portyaszimuláció biztosan ostobaság.
Játékosok javaslata: kerüljön a helyükre az ősköveknek valami értelmes módja. Pl X kiégett őskő átváltoztatása, lélekkút kisütése, stb. Vagy egyszerűen csak a többi őskőhöz kötöttből dobjon feladatot.
- Jelenleg a non-prémes játékosoknak a sok ősköves feladat miatt a templom nem egyszer teljesíthetetlen.
Játékosok javaslata: csak maximum a kiváltási lehetőségeknek megfelelő számú (3 jelenleg) ősköves feladatot hajítson a gép.
- A templom dukátköltsége szintfüggő, míg a szerzése nem tekinthető annak. Hosszú távon egyszerűen ezt a feladatot ellehetetleníti.
Játékosok javaslata: a dukátköltség fix értékűvé tétele, nyilván az időtáv alatt megszerezhető bizonyos százaléka lehetne ez a mennyiség.
- A templom LGy költsége magas szinten horribilis. Mivel minden dolgot nem lehet kivenni, így ez egy kicsit nehezebb ügy, erre nem emlékszem javaslatra. A magam részéről azt mondanám talán, hogy max 2 LGy-s feladatot adjon egy templom.
- A templom miatt folytonosan hülyeségeket kell vásárolni. Erre szerintem jó megoldás az lenne, ha egy adott jellegű vásárlást (pl sisak vagy LGy-s tárgy, vagy stb) kér egy templom, akkor a kövi X templomban ugyanilyen ne jöjjön.
- Személyes javaslat: a templom iszonyú erőforrás zabáló jelenleg is, hosszú távon meg főleg. Kérem meggondolni, hogy esetleg a templomi relikvia felezze meg a császári dekrétumok költségét is, ne csak az áldozz feladatokét majd.
- Legkomolyabb és legnagyobb probléma jelenleg véleményem szerint: bár a problémák folytonosan jelezve vannak, indokolva, javaslatok téve, stb, a Játékvezetés hosszú ideje semmilyen reakciót nem tesz a topicban, nem tűnik úgy, hogy konstruktív lenne, sem szavakban, sem eddigi változásokban. Gyakrabban kéne kommunikálni a játékosokkal.
Na, ezt kb oldalanként be is tudnám másolni, egyszer csak észreveszi Miklós
Szóljatok ha valamit kihagytam/elírtam