Re: Végzet temploma
2677. hozzászólás - 2012.10.01. 20:29:48
És igen, újra a templom! Még mindig semmi, így akkor én is azt kérem - harmadszorra!!! -, hogy a játék eddigi működéséhez hasonló módon, ha valami újra aktív, letelt, stb (lásd lejárt prém tagság, lejárt állatszelídítés, beidomított/elkészült állat, elérhető új tárgyak szintugrás után a lélekkufárnál, elérhető új fejezet a legendából, ha nem aktív a pihenés, kipirosodik a vadászat, ha szereztem egy kalandot, kipirosodó kalandgomb, ha elérhető a kvízolimpia, de még nem neveztem, piros kvízgomb...) kapjon a templom is piros gombot!
Lényeg a lényeg, szeretném, ha e rövidke sort kiegészíthetnénk a lejárt, de még nem aktivizált, azaz belépésre váró templomokhoz tartozó akciógomb használatával, azaz pirosodjon ki, ha már megjelent az új, de még nem léptem bele! Így tudja mindenki pontosan, hogy mikor kell belépni, ezzel boldog lehet az is, aki alig várta, hogy pirosodjon, és az is, aki tervezni szeretné a belépést, és próbál ügyelni arra, nehogy rányomjon a piros gombra. Miért? Mert mindenki úgy játszik, ahogy szeretne, és ezt jó lenne tiszteletben tartani. Köszönöm!
off: saját hsz, szövetségi fórum. háttérinfó: ötkor kelek, este már csak vagyok. köszönöm a megértést!
Ma, 19:46:15
Miklósék felé egyetlen kívánságom van, de csak nem akar teljesülni! az a rohadék gomb a templomhoz... félkómásan rányomtam valamire, és már csak azt láttam, hogy a szemem előtt van egy csomó szürke négyzet... awww.....
A hozzászólást Lavender módosította 2012.10.01. 20:31:02-kor
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
Pontszám: 8.98