Az a gond, hogy összeállt a fejemben a prognózis a VT kihatásaira.
Eddig az EH-soknak dőlt az AF, mostmár a Vf-eseknek is van erre lehetőségük, egy év múlva 15-20 AF fog legalább potyogni mindenkinek aki rendesen csinálja a VT-t.
Szintén egy év múlva 40-50 templomkristály fog esni egy templomból (AF-el + addigi transzderstrukt értékkel), talán várható ebben is majd előbb-utóbb új tárgyak bevezetése amire be lehet váltani.
Akik templomoznak olyan előnybe fognak kerülni a nem templomozókkal szemben, amilyen előnyt még nemigen lehetett összeszedni máshogy, és ehhez nem kell
semmit tenni, csak csinálni. Ami őskőbe kerül. Egyértelmű hogy ez a necces része, nem a 10 szakinövelés.
Ennek első lépcsője volt a szerencsekerék, aminek nem lett volna szabad 1/4 őskőnél drágábba kerülnie forgatásonként, és a jelenlegi ritka jutalmak kellett volna hogy az ultrák legyenek. A templom is ilyen, lehet panaszkodni a fórumon, de ha kicsit is foglalkozol a karival, akkor csinálni kell, hosszútávon még úgy is megéri ha fixen LE-ből dekrétumozol. De ez megint az ősköves játékosoknak kedvez. A tendencia nem jó irányt mutat, látható a talis promóción is - bár az őskő még mindig 13Ft - de már nem az 5200-as befizetéssel éred el a maximum előnyt, hanem a négyszeresével. Nekem azért tetszett meg a játék (úgy 1 évig még prémiumos se voltam az elején), mert a saját döntéseid vezethettek sikerre, erős karakterre. Ennek nagy részét ki lehet váltani most őskővel.
Valamelyik nap böngésztem a menüpontokat és erre akadtam:
Előfordul, hogy már nem tudsz hordád eszméivel azonosulni, ilyenkor elkerülhetetlen a hordaváltás. Hordaváltásnál ha tagja vagy egy szövetségnek, automatikusan kilépsz belőle. A hordaváltás komoly döntés, ezért komoly költsége is van: 50 őskő.
Régi szép idők, amikor 50 őskő még komoly költség volt
És akkor még csak a 6x6-os templomról volt szó, ami 4 hetes, lesz akinek egy év múlva 30+ medálja lesz, ebben biztos vagyok. Ugyan AF-et még nem kap, de valami biztos lesz. Arról nem is beszélve, hogy ha havonta a játékosok a jelenlegi 10-20 AF helyett 30-40-et szereznek, akkor új - nyilván drágább - AF képességeket fognak betenni, amiket a nem templomozók jóval lassabban tudnak majd kifejleszteni. Ésígytovább. Az a bizonyos olló.
Szóval csináld csak a templomot, a nem kellő szakikat felejtsd le ha módod van rá, a dekrétumokat meg toljad az ősköves feladatokra, hosszútávon behozza az árát.