Idézet: Kocos - 2012.06.01. 11:29:40 Idézet: Viskos - 2012.06.01. 10:25:22 - Gyere be a végzet templomába 0 VP-vel 5 alkalommal.
Játéktechnikailag nem jó küldi. Nekem pl. van kb. 0,15 másodpercem kattintani, és a szerver ehhez nem elég gyors.
Igen, ez egy nehéz küldetés, főleg magas szinten. Tesztelni kellene mennyire kivitelezhető vagy kivitelezhetetlen. Ha a 0 nem jön össze, akkor lehet olyat, hogy 10 alatt vagy 100 alatt.
Idézet: Kocos - 2012.06.01. 11:29:40 - változtasd meg a jelszavad
Ez marhaság. Semmi kihívás, ellen bosszantó, ha elfelejted, és szenvedhetsz vele.
Nekem pedig kifejezetten tetszik. Vannak karakterek akihez hozzáfér 10 ember, már azt se lehet tudni ki jár be oda. Ha van küldetés ami miatt ezen változtatni kell, akkor az kizárja a jogosulatlanokat. Egyébként pedig senki sem tiltja, hogy utána ne változtasd vissza egyből az eredetire (én ezt tiltanám).
Idézet: Kocos - 2012.06.01. 11:29:40 - Védekezz sikeresen portyában 3 alkalommal védelem italának hatása alatt
Nem a játékoson múlik a siker, hanem más játékosokon (plusz aki gyenge, az nem tud nyerni így sem).
A használj el egy védelem italt túl triviális lenne. Ha még mellé le kell valakivel beszélni, hogy tudjál nyerni 3x, akkor már okoz némi fejtörést. Lehet kérni segítő kezet is, ha egyedül nem megy. Ez szimpla építőnek túl nehéz, átlagos játékosnak csak nehéz. Ez szerintem így egyensúlyban van és nem trivializáljuk a templomos küldetéseket.
Idézet: Kocos - 2012.06.01. 11:29:40 - Szerezz vadászat vagy event során 3 esszenciát
Ez azért szigorú. A mostani 10 sajtoláshoz képest ez 30-at kíván, és mindet vadászat során. Igaz ezt nem egy nap alatt kell.
Igen, ez 27 nap alatt kell. Balance kérdése, hogy mennyit kelljen szerezni. A 3-at már nehéznek érzem, de lehet, hogy még így is túl könnyű lesz. Igen, ezt a nem vadászó karakterek nem fogják szeretni.
Idézet: Kocos - 2012.06.01. 11:29:40 - Szerezz aranydukátot a szerencsekerékből, vagy vásárolj tárgyat aukción vagy vásárolj 10 aranydukátot LE-ért az aukciós házban.
Ez szerintem nem jó. Kivéve ha a dukáttermő tekercset is elfogadjuk dukátnak. Sima dukát nekem talán egyszer jött eddig 3 hónap alatt, 10 duká LE-ért vásárlása hamar megfinanszírozhatatlanná válik, tárgyat meg jó esetben is évente vesz az ember.
Ha ez a küldetés 30%-os eséllyel jön, akkor évi 4 alkalomról beszélünk. Ebből egy talán egybeesik tárgyvásárlással, talán nem. 75 pörgetésből nem tudom kijön-e a 10 dukát, 25-ből meg pláne nem tudom. A LE költség valóban el tud szállni. A 4. templomnál már 350k LE. Lehet ezen változtatni, de maradjon továbbra is nehéz tétel.
Idézet: Kocos - 2012.06.01. 11:29:40 A többiben nem látok nyilvánvaló hibát, de van 1-2 ami nem tetszik, mert számomra teljesíthetetlen. Az viszont nagyon szimpi, hogy sok helyen van választási lehetőség.
Egy részénél direkt tettem bele választási lehetőséget, hogy teljesíthető legyen. A számodra teljesíthetetlenek mellé is lehetne nézni alternatív megoldásokat. Itt vagy lustaságból nem írtam, vagy azért, mert feltételeztem azt, hogy legalább átlagos harci erejű játékosról van szó, akik úgy általában képesek a templomot megcsinálni.