Idézet: ADZSI76 - 2012.08.07. 21:23:40 Hát gondolom mivel hajlamos gyözni, így elhasznál minden csp-t mert nincs kivel csatázni. Szoktad nézni a toplista elejét?
Szerinted a csata ami motiválja öket? Valószínüleg nem...
Mint ahogy kifejtettem egy arról szóló topicban, aki az elején indult és nyeri a csatáit, az hosszú távon elhúz azoktól, akik az elején indultak de nem nyerik a csatákat. Az a kevés pedig hosszú távon képes csatákat nyerni sokkal kevesebb, mint az, aki nem. Az elején így lesz néhány szinthuszár és néhány erősebb karakter, akik vagy nem termelnek LE-t így lemaradnak és méginkább nő azok köre akik legyőzik, vagy marad a folyamatos LE termelés és a portyázás azon a pár célponton.
Idézet: ADZSI76 - 2012.08.07. 21:23:40 No a tárgytól amúgy elkanyarodtam. Az hogy a CSP-t sajnálja valaki entitás verésre, ugyanakkor a templomot meg meg akarja csinálni. Hmmm. Ez is drága, az is drága és a dekrétum is az. Megáll az eszem.
Mennyibe kerül egy templom? Azt hiszem ezt már kiszámolták páran, talán én is, nem emlékszem a pontos adatokra. A mostani templomom jó esetben 41 őskő és 465e LE extra költséggel jár a szokásos jutalmakért. Ez hosszú távon bizonyára megéri megfelelő vásárlással. Ez még mindig feleannyi, mintha enélkül próbálnám meg ugyanazt elérni, de ha a környezetemben mindenki így lép előre, akkor vagy lehagynak, vagy csinálom. Innentől már templomfüggő, hogy most 2-300e LE-vel épp kevesebbe vagy többe kerül ugyanaz, mint a versenytársamnak...
Idézet: ADZSI76 - 2012.08.07. 21:23:40 Amúgy is Birka megmondta mit gondol a csp elvadászásáról... Gyorsításra,entitásra jó meg állat elfogásra. A vadászatot ezenkívül csak az eventen használni, ott is csak a kötelezö minimumért a maxos relikviához.
Ezen felül a csp értéke = 0.
A csp értéke egy vadászatnyi LE és tp. Nekem fontos a LE, amit kapok érte. Ha V5-ön vagy és pókosodsz, akkor neked káros. Ha VF-en vagy, akkor értékes, de feláldozható. A kijelentésed akkor úgy helyes, hogy mindenkinek aki úgy játszik, mint te, annak értéktelen a csp. Hiszen ha lenne értéke a cspnek, akkor létezne egy olyan tárgy, ami plusz csp-t adna. El is neveznék inspirátornak.