Idézet: Kvnoemi - 2012.04.17. 10:21:08
- Az őskőigényes küldiket kiválthatóvá kéne tenni LE-vel.
mindenki eldönthetné hogy jobban fejlődik őskőért, vagy lassabban de ingyen.
Azért ez annál bonyolultabb ám.Ha csak a két dekrétumot váltod ki lével akkor is havi szinten halmozod a hátrányod azzal szemben aki mondjuk 45 kőért váltja ki.Mekkora lesz ez a hátrány 1 év alatt?Ha ezt még fokozod azzal,hogy az ősköves küldikért is lével akarsz fizetni mekkora lesz a hátrányod?Mert ettől te nem lassabban fejlődsz(mert ugyanannyi tp-t kapsz),csak sokkal kevesebb lé lesz a karakteredben.Eddig is rengeteg előnyt lehetett venni kőért de ahogy én látom csúnyán kezd elszállni a fizetős és a nem fizetős karakterek közötti különbség.Persze fizetni csak akkor fognak az emberek ha kapnak is valamit érte ez természetes,de annak sincs értelme,hogy lehetetlenre nyújtják a határokat a fizetősök és a nem fizetősök között.Ki fog akkor játszani?Ha a nem fizetősök törölnek akkor a fizetősök sem maradnak mert nem fognak páran bóklászni a szerveren a semmiért.
Szerintem nagyon félresikerült lett ez a templom abból a szempontból,hogy oltári őskőlehúzásnak tűnik és tovább mélyíti a szakadékot a fizetősök és a nem fizetősök között.Ráadásul a fizetősök közül is sokan jelezték,hogy már a szerencsekeréknél elérte náluk a Beho azt a határt amit már nem igen akarnak megfizetni.
Ahelyett,hogy olyan dolgokon agyalnátok ami olcsó és nagyobb rétegeket ösztönöz a fizetésre(pl az új olcsó állatfelszerelés)abból a viszonylag szűk rétegből akartok kipréselni mindent akik fizetnek keményen a játékért.
Arra nem gondoltok mi van ha megunják és nem fizetnek tovább?
Ill mi lesz ha megint tele lesz a töke pár embernek,hogy mekkora az előnyük a fizetősöknek(amiért azért lássuk be keményen fizetnek ám havi szinten,iszonyat ára van már a VU-nak ha minden ősköves funkciót használsz)és rommá panaszkodják magukat a fórumon.Akkor esetleg beteszitek a még stupidabb bajnokit amin az addigi bajnokok mondjuk -1000-et kapnak mindenre,hogy befogjátok a panaszkodók száját és sikerélményhez juttassátok őket?
Nem az lenne a cél,hogy a játék árát úgy csökkentsétek a bevételetek csökkenése nélkül,hogy minél szélesebb réteg számára legyen elérhető és ne legyenek horribilis különbségek a fizetősök és a nem ill kevesebbet fizetősök között.Ezen kéne dolgozzatok szerintem és nem azon agyalni,hogy rövidtávon leszedjétek még a gatyát is azokról akik hajlandóak fizetni.
Persze tudom pont annyira nem érdekel titeket amit leírtam mint, amit előttem írtak le sokan de azért az elgondolkodtató,hogy egy játékban ahova kikapcsolódni szórakozni jönne az ember,egy behozott újítás után 100 emberből vagy 95 panaszkodik rá.Persze gondolhatjátok,hogy azok mind hülyék és ti tudjátok jobban,de ez biztosan így van?