Kezdek bosszús lenni:
Ez a harmadik reklamációm, hogy számláló hibája miatt nem sikerül a TP gyűjtős küldi. Jó lenne, ha valaki reagálna rá.
Ráadásul a bug@vegzetur.hu úgy tűnik, már nem is él.
Bevágtam a leveleimet, bocs a hosszú hozzászólásért.
Kedves JV!
Harmadszor nem sikerült a számláló hibája miatt a szerezz egy nap 8500 TP-t templomos küldetés. Kétszer megírtam a bug@vegzetur.hu-ra a dolgot, de semmilyen reakciót nem kaptam. Sajnos a próbálkozásokra mindig elmegy a felhalmozott CSP-m, és napokig újra kell gyűjtögetnem. Legutóbb pl. 60 vadászatra számolt kb 200 TP-t, 2400 helyett. Lassan lejár az egy hónap, ami alatt be kell fejeznem a templomot.
Így már reménytelennek érzem a dolgot, azt meg nem érzem méltányosnak, hogy őskővel váltsak ki egy olyan küldit, ami bug miatt nem sikerül. Elküldöm mindkét címre, mert nagyon szeretnék valamilyen érdemi reakciót kapni.
Rédei Tamás
Alább beraktam az eddigi két reklamáló levelemet.
2. levél:
Kedves JV!
Harmadszor próbáltam tegnap (május 20, vasárnap) megcsinálni Nagyezsda nevű (2017), V2-es karakteremmel a szerezz egy nap kb. 8500 TP-t küldetést. Összespórolt CSP-imből vadásztam. A vadászat kezdetekor már volt kb 1200 Tp-m aznapra. Elindítottam a vadászatot. 60 vadászat után néztem rá a karakterre, 1400 Tp-n állt, pedig nekem most 40-41 Tp egy vadászat, tehát 2400 helyett összesen 200-at regisztrált a számláló. Tovább vadászva összesen kb. 6500 Tp-ig jutottam aznap mire elfogyott a CSP-m. Ha nincs a hiba, akkor biztosan meglett volna a küldi, ha mást nem néhány portyával, térkapuval, vagy a nálam levő vadászat italokból további vadászattal kiegészítve.
Harmadszor fogy el így a CSP-m, és mindig ugyan emiatt a hiba miatt nem lett meg a kületés. A templom lejártáig még egyszer tudok összeszedni elég CSP-t, de ez azért elég demoralizáló, mivel ezek után valószínűbb, hogy akkor is gond lesz. Korábban már írtam ugyanide a probléma miatt, de sem választ nem kaptam, sem a hiba nem lett kijavítva. Kérlek, írjátok jóvá a küldit, és nézzetek rá, hogy mi okozza a hibát!
Rédei Tamás (Nagyezsda)
1. levél:
> Kedves JV-k!
>
> Kérlek, nézzetek rá a Végzet Temploma számlálókra, mert nagyon nem működnek.
>
> Pár napja levadásztam Nagyezsda nevű, V2-es karakterrel vagy 150 CSp-t, ezalatt elfogtam 10-11 állatot, ezzel szemben a TP számláló kb 2500-ig, az elfogás számláló 4-ig jutott. (1 vadászat akkor 39-40 TP-t adott.)
> Nem reklamáltam, gondoltam ráér még. Ma megint nekiláttam a küldetéseknek, 24 vadászatra 960 helyett 720 TP jött, a 3 elfogásból 2 jelent meg a számlálóban.
>
> Így ezek a küldetések számomra teljesíthetetlenné válnak. Az sem megoldás szerintem, hogy mindig reklamálnom kelljen, hogy jóváírjátok a küldetést, szóval jó lenne, ha működnének ezek a számlálók.
>
> Köszönettel:
>
> Rédei Tamás
>