Hát a te karaktereden az sem segítene,ha mindent ingyen kapna.
Nézz már rá az enyémre,mikor volt az "ingyenbe" és azonnal?!?
,ha nő a költségem és márpedig nő akkor sokkal többet várok el mentalitásban és hozzáállásban a játékvezetés részéről. Leírjam harmadjára is? Az, hogy néha heteket kell várni problémamegoldásra az szted rendben van az,hogy értelmetlen őskőpazarlás van az is, meg a többi dolog. Nő a költség, minőséget is várok cserébe. Erre céloztam.
A tempóm pedig elég a templomhoz. Amit tudok megcsinálok amit nem azt nem. Eddig három megcsinálható volt egy nem. Épp a te mentalitásoddal van a probléma. Én defektekre próbálok rávilágítani te meg osztod itt az észt,hogy minden maga a tökély.
---
Cras annyira azért nem jelentős az a plusz LE bevétel. Most attól,hogy kap egy 10 TP-s tárgyat az állat 20 szintre sztem a pörgethetőségi idő csupán lerövidül. Ugyanúgy meg lehet csinálni ezt e nélkül is csak ugye lassabban. Talán pár tized százalék lehet az eltérés,de nem számoltam utána csak gondolom. Szóval még igazad is lehet.
---
Kóc
,ha dupla TP jár érte a dupla LE mellé akkor kényelmi egy bizonyos szemszögből. Másnak meg nyílván kitolás,mert tudna jobbat is produkálni ennél,de rá rá kényszerül a vadászatra. Szóval a példád nem jó.