Re: Végzet temploma 2943. hozzászólás - 2013.11.13. 22:26:10
Szerintetek ha relikviaforgáccsal veszek meg dukátot akkor az beleszámít a templomos küldibe avagy nem? Sajnos nem volt eszembe , hogy kezdődik az új templomom és mielőtt beléptem volna betoltam szövetségi küldibe az összes amuletet, gyűrűt és nem igazán fogok 70 dukátot kitermelni 3 hét alatt. a dukát termelő tekercs beleszámít és azt sem a AH-ban szerzem
Bug lehet, hiszen az szerepel a leírásban, hogy az AH-ban kell szerezni. Márpedig a tekercsért, a forgácsért vagy a templomi kristályért szerzett dukátot nem ott szerzi az ember.
Re: Végzet temploma 2950. hozzászólás - 2013.11.24. 15:22:44
Költs el összesen X Lélekgyémántot feladathoz nem lehetne valami értelmes cuccokat kitalálni? Én már megvettem szinte minden LGY-ért kapható relikviát, vannak a sisakjaiban fókuszkristályok, többet nem akarok venni, főleg, hogy őskőbe kerülnek. Az sem válasz, hogy bármennyi Térkifordító ital vásárolható
Re: Végzet temploma 2953. hozzászólás - 2014.02.10. 09:13:20
Sziasztok! Van egy olyan feladatom, hogy Áldozz fel 24750 lélekenergiát. Ezt hogyan kellene értelmezni? Ezt a rengeteg hozzászólást nem tudom végigböngészni, a gyorskereső se nagyon segített Előre is köszönöm!
Re: Végzet temploma 2956. hozzászólás - 2014.02.16. 20:48:43
A Végzet templomában megpróbáltam véghezvinni a "használd a portyázásnál a szimulációt..." nevű részt, de hiába használom már portyák óta a szimulációt, nem jelez erről semmit a templom. Máskor pedig ki sem írja a szimuláció lehetőségét, így elég nehéz teljesíteni ezt.
Mi lehet a probléma?
(Bocs, ha már szerepelt a téma a topicban, nem volt alkalmam az összes hozzászólást elolvasni.)