2-ben valószínűleg nem fogják maximalizálni, mert 3 dekrétum van.
A templom és a kedvezményes állatcuccok előtti őskőfelhasználásomhoz képest jelenleg - ha elhasználnám a 3 dekrétumot is - kb 150-200-zal csökkent a havi őskőfelhasználásom, szóval a költségek változása relatív. nyilván a BEHO érdeke, inkább az, hogy 100-ból 50-en használjanak havi 200 kavicsot, 30-an meg 50-et szemben a korábbi, 100-ból 10-en 400 kavicsot, 30-an meg 50-et darabokkal szemben és a fejlesztés is ebbe az irányba megy. Inkább többen használjanak kevesebbet, mert az nagyobb bevétel és sejtésem szerint sokkal többen szánnak rá most +50 kavicsot havonta, mint korábban, ami visszahozza a kedvezményekkel a legnagyobb kavicsfelhasználóknál vesztett mennyiséget, főleg annak a fényében, hogy ha az állatcuccok olcsóbbítása nem jön be, a top őskőfelhasználók közül többen leálltak volna, így őket is megtartották.
Félreértés ne essék, nyilván én se vagyok a pénztárcám ellensége, nem fogok ellenezni semmilyen árcsökkentést
, de tisztában vagyok vele, hogy a játékot fenn kell tartani és persze nyereséget is kell termelni, hogy megérje, ami miatt nem fogják még egyszer csökkenteni a játékosok kiadási oldalát.