Idézet: Viszok009 - 2013.08.25. 14:11:01 Kritikus ütés, vari, kábítás, 12 lépett szint, 20. szintű állat, 25 tkp szörny, 7 cucc, soroljam? Ha nagyon gyorsan akarok vele végezni 1 óra alatt meg van, persze függ, hogy ki, hogy miért csinálja, régebben nekem is nehéz szülés volt, jószerint templom végére lettem meg vele.
1óra alatt? Bravo! Mindenesetre csak azt áruld el kérlek, hogy hogyan. Már pl a kritikusozás szempontjából is nehézségbe ütközök. 60 kritikus az én szemszögemből: egy portya alatt 6X ütök, mint mindenki más, szóval ha 10portyában minden ütésem betalál és kritikus, akkor megvagyok (amire ugye elég kicsi az esély). De ezt ha 20X ismételem, akkor 200portyát kell produkálnom úgy, hogy minden ütés betalál kritikussal. Ha esetleg beleszámolom, hogy melléütök, vagy nem jön be a kritikus ütés, akkor kb 250-300 portya szükséges. Te lezavarsz ennyit 1 óra alatt?! Még ha rengeteg portyázás italát is használsz, a -10% rád is érvényes... Vagy valamilyen tárgyat/relikviát használsz, amiről nem tudok...
Félretéve, hogy igazat mondasz-e vagy sem: ird le nekem légyszives lépésről-lépésre, hogy mit hogyan szoktál csinálni. Ja és persze, hogy ha van valami szaki vagy AF, ami segíti az ismételhetőket (mondjuk a kritikus ütés és varázslat alap, de azokon kivül van-e még).