Úgy legyen, csak győzzem kivárni.... az nekem még 34 szint.... tudod itt lenn, azért másképp mennek a dolgok, nem akarok belemenni, de ahogy az élet más területein is, az ember felfelé csak ámul-bámul......
Hogy érted ezt a kumulatív dolgot? Megnéztem gyorsan, hogy mit jelet a szó, ez alapján arra gondolsz: ha a medálok összeadódnak? Tehát 10 templom után +10% közelharc sebzés? Ha nem adódik össze akkor ló....-t se ér.
Transzdestrukciót nem kap mindenki, de aki megszerezte lője le azt a poént is.
Re: Végzet temploma 929. hozzászólás - 2012.04.20. 08:56:51
30-as vagyok, de 5x5-öst kaptam és nincs benne.
Ez a láda tartalma:
+1 minden tulajdonságra (szerencsére is),
30 aranydukát, +3 kivégzés szakértelem,
1 relikviakupon, 1 templomi medál
Re: Végzet temploma 932. hozzászólás - 2012.04.20. 09:05:25
templomkristály beváltásnál van egy ilyen tétel:
ár: 100 templomkristály
Szint: 1
1 kuponért kaphatsz egy bronz relikviát, kettőért a bronz ezüstté változik, háromért az ezüst arannyá, stb.
Ez akkor azt jelenti, hogy ha van egy arany medálom alapból, akkor ahhoz hogy platinát csináljak belőle 4 kupon kell, azaz 400 tk kell hozzá? Ez azért elég sok,nem? Égy nem lenne jobb, hogy 1 kuponért 1-et lehet továbbfejleszteni bármelyik szinten is van?
2-t kiváltok szerintem, az egyik a 20 magikusregen (napi 2-t tudok csinálni, mert a 3. 8 órában alszok) a másik meg a 30 küldetés lesz, VF-s vagyok, kihívásozok, szóval ez van.
» Tulok «
- Nem kell több kincsesláda, távozz tőlem SáTáN!!!
Ha napi kettőt tudsz csinálni, akkor az 10 nap alatt megvan, nem igazán értem, azt minek kell kiváltani. Emiatt kemény 1-re növeltem a mágikus regent az egyik világon, mert lazán kész van 14 nap alatt is.
Indiana ostorának az árát 12000 LGY-ről 6000-re csökkentettük. Aki már megvásárolta, írjon nekem priviben és visszakapja a különbözetet.
Hogy érted azt, hogy neked priviben? A fórumon neked küldött üzenetet nem te olvasod. Vagy attól az még jó lesz?
Aki leadta vele a költsd LGY-s küldit mint, én, azzal mi lesz?