Az a kérdésem - főképp a JV felé irányítva a kérdésemet - hogy várható-e és ha igen, akkor mikor, bármiféle változás a VT tulajdonságnövelő küldetéseivel kapcsolatosan?
Be lesz-e építve esetlegesen az, hogy CSAK azokra a tulajdonságokra, amit kér a templom (nekem speciel most is két ilyen feladatom van), arra a program külön specializáció váltása nélkül is úgy számítsa, hogy specializálva van addig, amíg rá nem teszem a 3 pontot? Ha megvan rajta a kellő mérték és teljesült vele a VT küldetés, akkor újra normál áron lehessen tovább fejleszteni.
Nem én találtam ki, már többen is mondták ezt, valamint azt is, hogy kössük a korbácshoz eme feltétel teljesülését.
Én is támogatom ezt, és azért mondom, mert tényleg nagyon drágának vélem az őskő költségét...
Kaviccsal játszó vagyok, de azért havonta NEM AKAROK közel 100 kavicsot arra költeni, hogy meg tudjam csinálni a templomot...
Hiszen alapban volt 16 kavics az eleve ősköves küldetésem. Erre rájött a 2 dekrétum kiváltása (igen, mert ki KELLETT váltanom annak érdekében, hogy a karakteremmel a NEKEM MEGFELELŐ mértékben tudjak haladni a fejlesztésekkel.) Ez még 45 őskő. Aztán végül ott van a 2 tul. növelő küldetés. Ezek közül egyiken sincs rajta a specem. Jelenleg épp tudok ingyen váltani specializáció, habár nem azokra szeretném/szerettem volna tenni, amiket a templom kér. De ha ingyen át is teszem az egyikre, rendben van. A másikra váltani 10 őskő. Ám mivel a fejlesztési menetem szerint épp mást akarok fejleszteni, megint csak váltanom kell, ami megint 10 őskő.
Tehát ott tartok, hogy cirka 45+20+random (ősköves küldetésektől függően 10-30) kavics MINDEN templom teljesítése. Ez azért nem gyenge farmolása a fizető játékosoknak. És akkor itt még az ember nem is beszél a prem tagságról (ami ugye bagó persze, nem is ezen van a lényeges pont, hanem a sok kicsi sokra megy alapon), a szerencsekerék pörgetéséről (mert az olyan jó poén), vagy magáról az ősköves felszerelésről (de ugye az ember nem lép mindig szintet... ez persze így van, de azért néha kell, és ha épp nincs rá kavics a felszerelésre, cinkes), vagy csapjuk még hozzá az ismétlős küldetések miatti őskő kiadást.
Persze, ezen dolgok mind VÁLASZTHATÓAK és NEM KÖTELEZŐ jellegűek. De ha optimálisan akarsz haladni, akkor nem árt. Tehát tejelni nem kell, csak ajánlott.
Ám mindezt most félre, csak a teljesség kedvéért soroltam fel, hogy azért nem olyan olcsó ez az egész, mint esetleg tűnik, mert sok kicsi sokra megy alapon igenis drága tud lenni, még akkor is, ha hobby szinten tolja az ember.
Tehát szeretném kérni - én is, ahogyan már előttem is jelezték -, hogy legyen beépítve az instant specializáció a VT-ben akár mindenki számára (ez lenne az optimálisabb könnyítés), akár az ostor által arra a TÖ-re mindenkinek külön-külön, amit/amiket kér a templom. Aztán vissza a normál fejlesztésre, ha teljesült ezen feltétel a templomban.
Legyen már kicsit felhasználóbarátibb a dolog...
Köszönöm.