Vásárolj új sisakot-Csak őskőért éri meg venni, azon kívül, hogy rengeteg LGY elmegy rá, úgy kő is kell.
Nevezz át egy állatot-prémium funkció
Szimuláció-őskőbe kerül szintén
Fókuszkristály a variba-őskőbe kerül szintén
Oké, nem tíz, de rengeteg felesleges van még ezeken kívül. Ha jól számoltam három szakin is fejlesztenem kellett 3-3-at, ami ugye tök felesleges és drágítja a többit, ráadásul a felejtést is csak ritkán tudja az ember használni, esetleg erre ki lehetne találni valamit.
Prémiumos cuccokat veszek, gradulátummal sajtolok, de ne kényszerítsen már senki arra, hogy prémium taggá váljak! Bár úgy állnék anyagilag és rajtam kívül az egész ország, hogy megtehessem...
Már a kerék is rabls, ha valaki kavicsért forgat, én hál' Istennek csak 2-szer követtem el ezt a hibát, arra se dobott lényegében semmit....
Legalább tudná a "paraszt", hogy mit lehet majd venni és mennyit a templomkristályból, mire jó a templom medál, stb....
TESZTELNI KÉNE A FEJLESZTÉSEKET a bekerülésük előtt, nem elnézést kéregetni folyamatosan, hogy félresikerült, "bugos, majd megcsináljuk, igyekszünk", stb..... Ígéretekkel tele a padlás és más is....