Idézet: Tseby dr akula - 2012.03.17. 16:01:38 Jó ötlet, csak az adott idő alatti nagyjutalom zavar, mert ez megint széthúzza a mezőnyt.
Oké, akkor félreérthető voltam. Erre pont mi is gondoltunk, hogy nem lenne jó az, ha lenne, aki 3 nap alatt csinálná, más meg 1 hónapig. Épp ezért a templom ebben a formájában úgy fog működni, hogy minden templom fix ideig tart (az alacsony szintűeknek, a 4x4-es 2 hétig, a közepes szintűeknek az 5x5-ös 3 hétig, a magas szintűeknek a 6x6-os 4 hétig). Ha előbb be is fejezed, akkor sem kapsz új templomot, amíg az idő le nem telik. Tehát az idő csak abból a szempontból lényeges, hogy az adott idő alatt be kell fejezned ahhoz, hogy a nagy jutalmat is megkapd. De egyébként ez puding próbája lesz, ha sikeres a dolog, más ilyen templomhoz hasonló jellegű fejlesztések (akár eventek) is lesznek, ott később akár már számítani fog az adott idő alatt elért jobb teljesítmény.
De akkor ha már szivárog az infó, szivárogjon bőséggel

Ahogy írtam, a küldik mátrixban lesznek (4x4, 5x5 és 6x6). Ha a mátrixnak bármely sorát v oszlopát teljesíted, azonnal átvehetsz egy fix kis jutalmat (ezek a szerencsekerékből megismert gyakori jutalmak, ill 1 helyen lesz 1 ritka jutalom). Ha minden sort és oszlopot teljesítettél, akkor átveheted a nagy jutalmat. A nagy jutalom minden templomban +1 minden tulajdonságra (szerencsére is), és templomtól függő egyéb jutalmak, ezeket most fejből nem tudom, de van közte pl. relikviakupon (amivel a térképes relikviáid egyikét tudod upgradelni, akár a platina fokozatot is mithrilre).
Magukról a küldetésekről: van kb. 80 db küldetés, mindegyikre megvan adva, hányadik szinttől adja ki a gép. Vannak 1. szinttől megkapható küldetések (kattints a Legendákra!) és van olyan is ami 80. szinttől elérhető csak (vásárolj sisakot!). Ezek közül tölti fel a templomot a gép. A küldetések legtöbbje nem nehéz, aki rendszeresen játszik annak nem fognak gondot okozni (nincs döntetlenes küldi meg hasonlók). VISZONT! Előre szólok, hogy van pár (nem sok) küldetés, amihez bizony őskő kell. De templomonként 2 küldetést "elpasszolhatsz" tehát reméljük ez nem fog gondot okozni.