Térkapuban lenyomtam egymás után a 10 térkaput és lett 52000 le-m. Nem költöttem el,portyáztam utána,de nem vesztettem. Eltűnt,maradt 8187... Hova lett?
Bocsesz,nem figyeltem a csatajelentést... Ellenfeled Gyilkos szkarabeusza miatt lélekenergiát vesztettél (-50000 LE)!
A hozzászólást Juves módosította 2011.06.27. 15:07:23-kor
Bekerült ugye a Térkapu stimulátor ezt annyiszor veszed meg ahányszor akarod? A kapott pontok "csak úgy" jönnek vagy a későbbiekben 24 pont kimaradásával jön a további? Mert ha azt jelenti, hogy "bármikor" bárhányszor megvehető akkor ezzel Ft-ért lehet LE-t venni (na meg TP-t), de akkor ez azért így érdekes.
Egyszeri hatás vonatkozhat vételenként 1-re! Nálunk már megvették, megkapta a 24 pontyot, de nem maradt nyoma, csak hogy eltűnt a kufártól de mivel a 24 max. közelbe vitte így még nem vagyunk meggyőződve.
Hát ha pénzért lehet venni LE-t akkor az az egész játékot tönkre fogja vágni! Kb 2 éve játszom már, de ha ez így lesz lehet abbahagyom, mert megint csak az lesz a nyerő akinek sok pénze van!
Nagyon remélem hogy csak egyszer lehet megvenni..azzal egyetértek hogy aki áldoz a játékra, annak legyen könnyebb/hatékonyabb/élvezetesebb a játék, de ne legyen végérvényesen behozhatatlan.
Márpedig ha korlátozás nélkül megvásárolható, akkor végérvényesen a pénzes kockák kerülnek előnybe.
V5 - Zafír Istenek - Isten Kardja
V3 - Lord IK - átvett karakter...meglátjuk mi lesz belőle
Mivel relikvia, így egészen biztos, hogy csak egyszer tudod használni, majd ott díszíti a karakterlapot, hogy még tovább lehessen lefelé görgetni, mikor valaki megnézi. Relikviát pedig nem tudsz eladni.