Üdv.
Én csak érdeklődnék, hogy hogyan gondoltátok, a fejlődés menetét, mert eddig én sok logikát nem fedeztem fel benne.
Amiért erre a következtetésre jutottam. Teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, ellenséges játékos tud támadni (vadászat közben is, lol)
, ergo ha valaki véltelnül 3-4 órán át nem lép fel( ne agy isten alszik) tuti, hogy több tucatnyi ember letámadta. (de ennyi nem is kell, elég ha 5-6, mert akkor már se lélek energia, se Ép.) A gond itt kezdődik. Az ember elemgy pihenni, és eközben is tudják támadni, lol. Ha prémium tag vagy, és elvileg gyorsabban regenrálódsz, az sem jelent semmit. Ergo pihensz,de majdnem feleslegesen, hiszen az ÉP-t leevrik rólad., a lélekenergiát elszívják, esély sincs gyógyitalt venni,mert őskőből miért is lehetne. Tehát eljutottam harmadik szintre, kár volt.
Lehet, hogy valamikor hajanlban feltöltődöm nagyobb Ép-re, de ezt reggelre ígyis úgyis leverik, szóval ismét egy izgalmas nap elébe nézek.
Nem tudom, kinek mennyire volt érthető a problémám, de ezek alapján szerintem jogos a kérdés, hogy a béta teszt kitolódott, és ezek szerint még mindíg nem kiforrot a rendszer, vagy csak valamit én csinálok rosszul?
Sehol nem találtam olyan parancsot, hogy nem, nem akarok harcolni senkivel, amíg gyógyulok, és ha már egyszer a leírásban szerepel, hogy elbújok, akkor bújjak már el, komolyan. Nagyon vicces, hogy a "rejtekhelyemen" nagyobb a forgalom, mint a Moszkva téren hétfőn reggell nyolckor.
![](images/smileys/cool.gif)