Szia Sir Ny! Jól látod a dolgot, de azért vannak kivételek. Pl. téged nem nézlek hülyének.
Zaccmester: Látom egyre többeket vonz a téma kár, hogy csak böfögni tudnak. Mutasd már meg azt a lexikont amiben benne van egy 3 éve futó rajzfilm az Avatár. Ha megmutatod kapsz pirospontot. De ne netes legyen mert szerintem a lexikális tudás alatt a könyveket érti a rendszer. Amúgy neten is nehéz megtalálni, bár fenn van.
LanMan: Alapvetően igazad van, ideje lezárni a témát. A kérdésfeltevés lehetőségét ígyis-úgyis 100 kérdés múlva kapom vissza, írhatnék akár 200 hsz-t akkor is. Nyugi nem fogok. Érdekes indulatok váltok ki belőled - meg másokból is- (cirip kivételével) a "pici agyammal". Amire ha igaz lenne - remélem egyetértesz - nem lennék képes. A vicc az, hogy veled igazából nincs bajom. Mint olvastad nekem átfogó véleményem van mindenkiről
nincs kivétel. Nem is értem miért te válaszolsz ezekre, a Beholdernek dolgozol?
Az egész panaszok topic-kal van baj. Mostanra tisztán látszik, hogy ez a beteg megnyugszik topic. Sőt rosszabb, mert ideális esetben gyorsan kiderül, hogy tulajdonképpen elhúzhatsz a francba. Már írtam máshová is asszem kvíz2.-be és még csak válaszra sem méltattak. Itt kaptam választ, bár ígérem nem teszem ki az ablakba. Továbbá másoknál is látom, hogy ha panaszkodni mer garantált pl. a lepontozása. Amire teszek magas ívről de azért vicces, hogy ez a kis plusz a fórummotorban mire van használva.
Sajnos nincs időm lila ködben úszó novella hosszúságú hsz-eket írni a story topic-ba. Biztos király dolog és ha lesz időm hozzá is szólok majd.