Re: Kérdezz, és mi válaszolunk!
461. hozzászólás - 2008.09.29. 21:46:31
461. hozzászólás - 2008.09.29. 21:46:31
szerintem is végleg tiltani kéne az ilyet. Most őszintán ha akárhányadik helyre visszasorolják akkor ugyis kezdi előlről csak más formában a csalást. A vér nem válik vízzé.
ha már itt tartunk azt sem gondolom egészen fairnek hogy azok is játszhatnak a játékban akik részt vettek a tesztelésében.
ha már itt tartunk azt sem gondolom egészen fairnek hogy azok is játszhatnak a játékban akik részt vettek a tesztelésében.
A hozzászólást Kandriska módosította 2008.09.29. 21:50:01-kor
Pontszám: 5.80

Nekem az a véleményem, hogy nagyon sok feltűnően gyanús karival találkoztam + körbenéztem ma délelőtt a toppos szövikben (első 25), és nem kevés karit láttam ami kb alap fegyó, vmi gagyi páncél, gagyi pajzs, 10-12k építés 150 TÖ ami mind kb szerencse, ha ez nem multi, akkor semmi
Csak ez építő rabszolga, és szerintem kicsit nagyobb előny, mert 10+k-t rakott be mások helyett építésbe, mint az én kb 3-4k rabolt LE-m, amiért nekem már le kellett valamit tennem előtte az asztalra. Igazából csak remélem, hogy nem belőlem akartak precedens gyártani, és valóban próbálták kiszűrni az ilyeneket. Persze nem kergetek légvárakat