Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: Kérdezz, és mi válaszolunk!
kedvencMormordFérfi
Végzetúr mester
613 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk!
2621. hozzászólás - 2008.11.24. 21:51:00 (Válasz Zolika761 #2620 hozzászólására.)
Idézet: Zolika761 - 2008.11.24. 21:48:56
Van ez a küldetés, hogy vásárolj a lélekkufártól egy fegyvert, amelynek a szintje legalább kettővel magasabb a tiedénél namost kezembe veszek egy buzogányt megyek veszek egy szilmil tőrt akkor sikerül a küldi?

Nem a kezedben lévő fegyverre gondoltak, az túl egyszerű lenne. A küldetés arra megy ki, hogy legyen 20-as kereskedelem szakértelmed, és a saját tapasztalati szintednél vegyél két szinttel nagyobb fegyvert.
Pontszám: 5
fórumozóZolika761Férfi
Végzetúr
76 hozzászólás
Profil megtekintése
2622. hozzászólás - 2008.11.24. 21:58:08
Gondoltam de ha a leírás szerint járok el akkor sikerülnie kellenne
népszerűLanmandragoranFérfi
Végzetúr mester
5171 hozzászólás
Profil megtekintése
2623. hozzászólás - 2008.11.24. 22:21:43 (Válasz Zolika761 #2620 hozzászólására.)
Nem a jelenlegi fegyverednél kell, hogy 2-vel magasabb szintű legyen, hanem a te szintednél. Tehát ha 15. szintű vagy éppen, akkor 17. szinten megvehető tárgyat kell most megvenned.
v1 - standby
v2 - Al'LanMandragoran, Vörös Sherwood
v3 - Shaidar Haran, » Ω «
v5 - Biorobot, Tébolyult Mágusok
Pontszám: 3
utáltFeripapaFérfi
Végzetúr tanonc
12 hozzászólás
Profil megtekintése
2624. hozzászólás - 2008.11.25. 00:24:04
HI! A 125 oldalon kérdeztem, hogy miért nem megy a portyázás. Ez mára magától megoldódott. Úgy látszik hét végén nem volt szerencsés a játékba belépni, mert gazda-szünnap volt. Köszi. Most már megy a buli.
Pontszám: 3
fórumozóDr_FaktorFérfi
Végzetúr mester
852 hozzászólás
Profil megtekintése
2625. hozzászólás - 2008.11.25. 09:12:40
szeretném megkérdezni mé ekkora kalap fos a harcrendszer? én elhiszem hogy a gynegének si van eséyle de az hogy zsinorban 6szor kapok ki ugyanolyanoktól mint én az röhej...tehát ez egy kula...ez nem minőség ez csak egy kula....sajnálom ha túl nyersnek tünnék de valljukbe férfiasan nahh...ez SZAR =)

köszönöm megértésüket...és ha van olyan jóravaló lélek aki elmagyarázná nekem a harc lényegét és hogy mitől függ kinyer azé hálás lennék =)

Rubin hordás kettes szintű figura vok kispajzsal bőrvértel buzogánnyal és 2-2 plusz pontal az erőn és a támadáson...mégis szarrávernek akárkiket támadok meg és nemazé mer fáraadt vok hanem tök frissen...szóval leszarom de ez szar....
Nevem...Shaktor...Sharab Shaktor...V1
Pontszám: 1.57
kedvelt tagKyronFérfi
Végzetúr mester
290 hozzászólás
Profil megtekintése
2626. hozzászólás - 2008.11.25. 09:47:11 (Válasz Dr_Faktor #2625 hozzászólására.)
Az biztos, hogy kicsit nyersre sikerült a hsz-ed, máskor kicsit süsd át!
Erről a témáról kb., 1000 hsz szól, és mindegyikben el van magyarázva, hogy a itt a harcban nagy szerepe van a RANDOMNAK!
Ha egy veled azonos ellenféllel szemben 50-50% az esélyed. Ha te veszel felszerelés, ő meg csupasz akkor mondjuk 51-50%-ra módosul a javadra. Ha tulajdonságpontokat is fejleszted, ő meg semmit akkor is csak lassan nő az esélyed. Teljesen biztos győzelem nincs, mert még a legjobb ellen is lenne, kb 1% esélyed, vagyis 100 portyából meg tudnád ütni akár Sharpát is! (Mondjuk ez nem törvényszerű!)
Tehát: próbálj minél jobban fejlődni, koncentrálj bizonyos tul pontokra, fejleszd a szakértelmeidet és mindig olyan ellenfélre támadj, aki ellen a legnagyobb az esélyed!!!
De mindig ott van az a random....
A hozzászólást Kyron módosította 2008.11.25. 09:47:50-kor
http://vegzetur.wikidot.com/ - Keress, találj, fejlődj!
Küldetések, tárgyak, épületek, szakértelmek... Minden egy helyen!

Kyron, Sárkány Testvériség, Gyémánt horda(V1)
Ghal'kyron, Ködkapu Strázsái, Zafír horda(V3)
Pontszám: 6.50
fórumozóDr_FaktorFérfi
Végzetúr mester
852 hozzászólás
Profil megtekintése
2627. hozzászólás - 2008.11.25. 09:52:53
Tehát akkor kb 1 napi játék után sikeresen megtaláltam a játék gyenge pontját...

ez SZAR továbbra is...nemnagyon akarok illetve az információk tudatában már nem is nagyon tudok mást írni...

merugye az hogy zsinorban 6szor kaptam ki azé az nevetséges miközben mint írtam a hordám kifejzetten támadó jellegú és a karit is a lehtőségeihez képest igyekztem tuningolni nahmeg gyengébb ellenfelet kerestem...és kivártam za órákat is hoyg ne legyek fáradt...mégis tegnap óta csak szopok...

aztán pont ezokból szerteném megveregteni a készítők vállát...Gratulálok fijúk...jószarok vagytok nah nembaj....

Kyron neked viszont köszönöm a gyors választ és bár nemhiszem hoyg ittartozkodásom hosszú lessz majd megpróbálom mégjobban kihazsnálni a lehetőségeimet =)
Pontszám: 1.67
kedvencCrimsonFérfi
Végzetúr mester
1046 hozzászólás
Profil megtekintése
2628. hozzászólás - 2008.11.25. 09:56:54
Talán meglepő amit mondok, de a rendszer elsősorban nem első-második szintű karakterekre lett kidolgozva, akiknél a random sokkal nagyobb szerepet kap a kis különbségek miatt. Nem muszáj felfogni, de próbálkozni azért érdemes:)
A hozzászólást Crimson módosította 2008.11.25. 09:57:30-kor
V3 - Lord Edmund Feketevipera (A Fekete Liga)
Pontszám: 6.50
fórumozóDr_FaktorFérfi
Végzetúr mester
852 hozzászólás
Profil megtekintése
2629. hozzászólás - 2008.11.25. 10:01:10
szerintepedig ponthogy egy kezdő karakter első szárnycsapásait lenne érdemes támogatni merugye kija rák akar ezzel a vacakkal jáccani ha zsinorba csak seggre esik mind1 kiket támad....szar ez a harcrendszer...és tudom eztmár elmondták elöttem sokan változás meg nem lett így én inkább nem is akarom megváltani a világot sokkal inkább csak elmondani a véleményem...és azt hogy ez így rohadtul nagy Gáz =)
Pontszám: 2.33
kedvencCrimsonFérfi
Végzetúr mester
1046 hozzászólás
Profil megtekintése
2630. hozzászólás - 2008.11.25. 10:05:28 (Válasz Dr_Faktor #2629 hozzászólására.)
"szerintepedig ponthogy egy kezdő karakter első szárnycsapásait lenne érdemes támogatni "

Mármint úgy érted, a TE kezdő karaktered első szárnycsapásait kellene támogatni (hiszen bőrvérted is van, az áldóját, az meg ugye mindent visz) a többieké le van szarva:)
V3 - Lord Edmund Feketevipera (A Fekete Liga)
fórumozóDr_FaktorFérfi
Végzetúr mester
852 hozzászólás
Profil megtekintése
2631. hozzászólás - 2008.11.25. 10:10:53
a többieknek még börvértje se volt aztán volt pajzsom is meg mondom rubin geccó hordás voltam pakoltam za erőre támadásra...(nem azt várom hogy én legyek a turboharcos(mer tudom hoyg kevés vok) de 6 zsinorvereséget kissé inkorrektnek tartok...

szal ezek ilyen dolgok...de nem kell aggódni mer max nem jáccok a játékkal....szal mindenre van megoldás csak nekem nagyon dicsérték ezt az oldalt azé is vagyok itt...viszont saját tapasztaltom szerint...mint mondottam volt vala....szar az egész =)
Pontszám: 1.80
kedvelt tagHlegbaFérfi
Végzetúr tehetség
226 hozzászólás
Profil megtekintése
2632. hozzászólás - 2008.11.25. 12:23:38
Üdv. Hlegba vagyok, új játékos.
Felvettem 1 küldetést: ejts el 3 állatot vadászat közben. Azóta már voltam vadászni többször is, de méd mindig 0 állatot ejtettem el a küldetés szerint.
Mit tudok csinálni, hogy teljesítsem?
Hlegba V1 - Domini Mortis
népszerűMortimerFérfi
Végzetúr mester
4247 hozzászólás
Profil megtekintése
2633. hozzászólás - 2008.11.25. 12:28:55 (Válasz Hlegba #2632 hozzászólására.)
Fejleszd ki a csapdakészítés szakértelmet, 4. szintű tanulás.
Az egészséged érje el a szinted kétszeresét!

Minden információ a Végzetúrról! Küldetések szakértelmek felsorolása, és még LE-t is kapsz, ha használod!http://vegzetur.wikidot.com/
kedvelt tagkrishyFérfi
Végzetúr tehetség
159 hozzászólás
Profil megtekintése
2634. hozzászólás - 2008.11.25. 12:32:42 (Válasz Hlegba #2632 hozzászólására.)
Mortimer: Ő az apró szörnyekre gondolt szerintem.

Hlegba: http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,40.0 itt sok kérdésre megtalálod a választ, többek között arra is amit kérdeztél.
Dzsó (Tökéletes Gyémánt)
népszerűCaveMaNFérfi
Végzetúr mester
2421 hozzászólás
Profil megtekintése
2635. hozzászólás - 2008.11.25. 12:39:12
Khm izé, következő bajnoki viadal kb mikorra várható?

Köszi
Craslorg legrosszabb klónja - ÉN dobtam vissza a kvízkérdésed (A többiekét is)

Viva la pontozókommandó
népszerűtlenMagumFérfi
Végzetúr mester
265 hozzászólás
Profil megtekintése
2636. hozzászólás - 2008.11.25. 12:57:23 (Válasz CaveMaN #2635 hozzászólására.)
Dec 4. minden 10 és 10. szint feletti tagnak
Különleges állatomat mindig kiteszem a "kötetlen csevej" fórumra ha valami jót csinált PL: idehozta az ellenfél kezét xD
Pontszám: 7
népszerűtlenMagumFérfi
Végzetúr mester
265 hozzászólás
Profil megtekintése
2637. hozzászólás - 2008.11.25. 12:58:10
De nekem is van 1 kérdésem
hogyan tudom a okozz kritikus ütést ellenfelednek küldit megcsinálni?
Különleges állatomat mindig kiteszem a "kötetlen csevej" fórumra ha valami jót csinált PL: idehozta az ellenfél kezét xD
Pontszám: 7.50
fórumozóRicardoFérfi
Végzetúr mester
1600 hozzászólás
Profil megtekintése
2638. hozzászólás - 2008.11.25. 13:12:13 (Válasz Magum #2637 hozzászólására.)
Úgy, hogy kifejleszted a kritikus ütés szakértelmet (tanulás 22.), aztán reménykedsz benne, hogy valamelyik portyázásnál bejön.
Szabályosan játszom és mindent megteszek azért, hogy mások is így játszanak. Ha ez nem tetszik, nyugodtan nyomj az egyesre.

Hentes őrmester - Fekete Liga ~ a legridegebb gonosz
Pontszám: 4
népszerűCaveMaNFérfi
Végzetúr mester
2421 hozzászólás
Profil megtekintése
2639. hozzászólás - 2008.11.25. 13:12:44
Szakértelem (kritikus sebzés), vagy kristály a fegyverbe (ugyanolyan mint a szaki) és utána vársz, hogy bejöjjön (vagy növeled magasra a szakértelmet, úgy hamarabb bejön)
Craslorg legrosszabb klónja - ÉN dobtam vissza a kvízkérdésed (A többiekét is)

Viva la pontozókommandó
Pontszám: 7.33
népszerűtlenMagumFérfi
Végzetúr mester
265 hozzászólás
Profil megtekintése
2640. hozzászólás - 2008.11.25. 13:13:44 (Válasz CaveMaN #2639 hozzászólására.)
áhá értem köszi akk vigyem a szakértelmem 22-re?
Pontszám: 7.50
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!