Re: Kérdezz, és mi válaszolunk! 4447. hozzászólás - 2009.01.20. 21:41:18
Sziasztok!
Egyéb okok miatt nem tudom folytatni a játékot .
Kereshetek itt a karakteremnek új gazdát?
Nem szeretném törölni ha már ennyire kifejlesztettem. Inkább átadnám valakinek aki gondját viseli.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk! 4450. hozzászólás - 2009.01.20. 23:10:07
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy nemlátom az ellen szövetségét, ez alatt azt értem hogy a karakter adatlapját látom de ha rákattintok arra aszövetségre amiben van akkor eltünik a kép ill. nem jelenik meg semmi.
A cookikat meg az előzményeket már töröltem de semmi.
Ha priviben megírod, hogy melyik karakterről, illetve szövetségről van szó, rájuk nézek, ha nálam is bugos akkor szólok az adminnak. Ha nem akkor meg kell próbálkozni másik böngészővel.
Ui.: Ja igen, csak V1-en tudom megnézni, ha V2 akkor írj egy olyannak, aki ott rá tud nézni.
http://vegzetur.wikidot.com/ - Keress, találj, fejlődj!
Küldetések, tárgyak, épületek, szakértelmek... Minden egy helyen!
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk! 4452. hozzászólás - 2009.01.21. 07:24:15
Jó reggelt magyarok!
Vadászatod eredményes, rábukkansz egy nagyobb ork harcos rejtekhelyére. A lénnyel rettenetes csatát vívtok, amelynek végül te leszel a győztese. A lényből 270 lélekenergiát nyersz ki. +13 TP A szerzett lélekenergiából 13 az értékelésért kapott LE.
Na ez,hogy jött ki? 270-nek mennyi a 10 %-a? Hmmm...13,matekból kettes voltam,de akkor csak jó!
» Tulok «
- Nem kell több kincsesláda, távozz tőlem SáTáN!!!
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk! 4455. hozzászólás - 2009.01.21. 09:18:16
Miért van az hogy nekem 40 IQ, Taumaturgiám 36 és 25 a szerencsém az ellenfelemnek 27 IQ 29 taumaturgia 23 szerencs és mégis többszöri próbálkozás után is 30 sebzéssel többet sebez rám varázslattal sőt még rám hat a varázslat hatása míg rá nem.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk! 4458. hozzászólás - 2009.01.21. 09:28:07
Mit kell csinálnom ahhoz, hogy egy végzetúr állatkáját megöljem? Ez 1 küldetésem. De nem tudom hogyan csináljam meg! Mit kell hozzá tudni vagy milyen szakértelem kell hozzá? Előre is köszi a választ!
másodlagos támadás:
Képes leszel ellenfeled egy állatára is egy támadást minden körben leadni, amikor eltalálod ellenfeledet. Az okozott sebzés mindig a rendes támadással leadott sebzésnek egy része, hogy hány százaléka, ezt határozza meg a másodlagos támadás.