Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: Xenó háborúk
népszerűEzüstszélFérfi
Végzetúr mester
980 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
221. hozzászólás - 2011.01.18. 22:48:06 (Válasz WillChi #218 hozzászólására.)
"Különös dolgokra figyeltél fel az utóbbi napokban. Az állatok kisebb-nagyobb csoportokba verődve járják a vidéket, mostanra már csak elvétve találkozol magányos torzszülöttekkel. Ezt akár pozitívumként is értékelhetnéd, hiszen jóval könnyebb vadászni, ha egész csapatokon üthetsz rajta egyszerre, de valami nem hagy nyugodni legbelül. A végzeturak eddig is vadásztak, és egyre többen merészkednek elő a hegyek gyomrából, de soha nem tapasztaltad, hogy ez változtatott volna a prédáitok viselkedési szokásain. Mindig is voltak akik vadásztak, és voltak akiket levadásztak. Ez az élet rendje.
Hirtelen egy emlékfoszlány kezd derengeni elmédben a régi, nagyon régi időkből. Egy különös torzszülöttel találkoztál pár társaddal együtt még a barlang mélyén, amikor úgy döntöttetek, hogy kalandvágyból átlépitek a tiltott kaput, amiről az a szóbeszéd járta, hogy azon túl a galetki megtalálhatja az 'égbolt'-nak nevezett valamit, jóllehet egyikőtök sem tudta megmondani pontosan mi is lehet az. Fiatalok voltatok, még nem kaptatok engedélyt, hogy a könyvtárba léphessetek. Már ha érdekelte volna egyáltalán valamelyikőtöket is pár poros pergamen.
A torzszülött kékesszürke színű, kopasz teremtmény volt hártyás szárnyakkal, valamiféle mágia is érződött rajta. Sosem láttatok még hasonlót, ezért csak távolról méregettétek a fluoreszkáló barlangi gombák halvány fényében. (Itt, a tiltott kapun túl már nem világítottak a falakon milgandok, civilizációtok hírnökei, és ti sem vittetek egyet sem magatokkal. Ha a milgandok mágiáját követve valamelyik tanítótok utánatok jön, ez a kis kaland súlyos következményekkel járt volna.)
A lény csak ült, és mintha reszketett volna. Talán a hidegtől. Halk, suttogó hangon vitatkoztatok. Felmerült bennetek, hogy esetleg a Vörös Lyukaknak nevezett mélyszinti képződményekből származhat. Oda csak a legerősebbek merészkedtek, akik bírták a hőséget, és a kénes levegőt. Eközben a lény lassan felállt, és mintha varázsolt volna valamit. A levegő érezhetően lehűlt, és a lény reszketése is csökkent. A vita a Vörös Lyukakról egy csapásra értelmét vesztette egyetlen lehetséges választ hagyva maga után. Ez a torzszülött az ‘égbolt’ felől jön.
Hirtelen újabb reszketés tört rá, és önkéntelenül is visszafelé tekintett, arra amerre utatokat akartátok folytatni. Mikor visszafordult, a szemében tükröződő mélységes iszonyat szoborrá dermesztett titeket. Távolba révedt tekintettel állt hosszú másodpercekig, majd a tenyereiben fénycsóvák kezdtek izzani. Ahogy a fénycsóvák erősödtek, úgy erősödött a reszketése is, majd néma sikolyra tátott szájjal a tenyerein izzó fénycsóvákat a szemeibe vágta, és összerogyott.
Percekig tartott, mire egyikőtök megmozdult, majd rogyadozó léptekkel lassan közeledtetek a test felé. A fejéből nem sok maradt, csak néhány füstölgő húscafat lógott a feketén vigyorgó koponyáról. Hánytál, de hányt mindegyikőtök. Nem túl szép kegyeletadás a szerencsétlennek. Mikor eléggé összeszedtétek magatokat habozás nélkül visszafordultatok. Bármi volt is a tiltott kapun túl, már nem akartatok találkozni vele…
Annak a torzszülöttnek a tekintete beleégett az elmédbe, és még sokáig voltak rémálmaid tőle, erre világosan emlékszel. Az az iszonyodó tekintet nem hagy nyugodni. Mintha ennek a halvány mását vélnéd felfedezni az újonnan alakult csordák tekintetében. De van itt valami más is. Valami szokatlan érzés, hogy figyelnek. Ez viszont egyáltalán nem hasonlít a vadászösztönöd által adott vészjelekre, sem arra, amit akkor érzel, amikor a Pók-rend tagjai ólálkodnak körülötted. A jelenlegi érzést valami mélységes idegenség hatja át.
Nemsokára egy ragadozókból álló horda maradványait veszed szemügyre a Sziklás fennsíkon. Ha már a ragadozók is összeverődnek, ott komoly fenyegetés van jelen. Egy kisebb összecsapás lehetett itt, bár a nyomok alapján eléggé egyoldalú volt a harc. Viszont pár helyen mintha megolvadt volna a szikla. Xenomorfok. Csak azok lehettek a támadók. Ilyen nyomokat csak az ereikben folyó sav hagy. Emlékszel rá, hogy kis kalandotok után nem sokkal kezdtetek el tanulni az Ellenségről, és csatlósainak hordájáról. Az Ellenséget és hordáját azóta legyőztétek, de hallottál aggasztó híreket arról, hogy maradhattak túlélők, ezért a hordaparancsnokok egy átfogó hajtóvadászat tervén dolgoznak.
Letörsz egy kisebb darab megolvadt sziklát, és rohanni kezdesz hordád főhadiszállása felé. Tudomásukra kell hoznod amit láttál. Baljós gondolat kering az elmédben, miközben egyenletesen fogyasztod a mérföldeket. Lehet, hogy túl sokáig vártatok…”
Chaotic good and lawful evil.
Pontszám: 9.33
kedvelt tagDozerFérfi
Végzetúr mester
1234 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
222. hozzászólás - 2011.01.18. 23:22:59 (Válasz Ezüstszél #221 hozzászólására.)
ez mi? Honnan? Mikor? Saját költemény?
V3-Saláh Ad Din
-Illuminati Lovagjai-
Pontszám: 5.04
fórumozóViszok009Férfi
Végzetúr mester
3922 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
223. hozzászólás - 2011.01.18. 23:27:11 (Válasz Ezüstszél #221 hozzászólására.)
Ezt hol olvastad? A szlovák szerveren?
» Tulok «

- Nem kell több kincsesláda, távozz tőlem SáTáN!!!
Pontszám: 4.85
népszerűEzüstszélFérfi
Végzetúr mester
980 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
224. hozzászólás - 2011.01.18. 23:28:05 (Válasz Dozer #222 hozzászólására.)
Saját.

Gondoltam kitöltöm a várakozás alatti holtidőt.
Chaotic good and lawful evil.
Pontszám: 7.68
népszerűMcMadFérfi
Végzetúr mester
1290 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
225. hozzászólás - 2011.01.18. 23:46:33 (Válasz Ezüstszél #224 hozzászólására.)
Áááááá... Már épp kezdtem felpörögni az Eventhez. Azért köszi az Adrenalinfröccsöt. Jól esett.
Pontszám: 6.24
fórumozóRedboybeachFérfi
Végzetúr tehetség
111 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
226. hozzászólás - 2011.01.19. 10:31:56
Mikor indul már az event???????????????????????

Januárnak lassan vége

a vezetőség irhatna már valamit
Pontszám: 4.03
kedvelt tagBirkaFérfi
Végzetúr mester
4520 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
227. hozzászólás - 2011.01.19. 10:57:21 (Válasz Redboybeach #226 hozzászólására.)
27-e meg messze van, az az uccso dátum amikor még elvileg beindulhat januárban az event
Pontszám: 5.43
népszerűMcMadFérfi
Végzetúr mester
1290 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
228. hozzászólás - 2011.01.19. 11:44:16
Idegőrlő ez a várakozás...
Addig is hangosan merengek. Miklós említette, hogy VF-eseknek a Xenoverés PP-ből 0TP-t és 0LE-t jelent. EZ hihetetlenül hasznos számomra, mert az elkövetkező 1-2 hónapban küldioptimalizálás miatt hol gyorsan, hol lassan kell szintet lépnem, azaz rendkívül rugalmasan kezelhetővé teszi ez a tény az Eventet számomra. Ez nekem annyira bejön, hogy akár az állatfejlődést is beáldoztam volna érte (állat sem kapjon TP-t az ilyen csatáért). Azonban ha ez jár a VF-eseknek, akkor az EH-soknak is járhatna CSP-ért, kvázi kevéssé használt energiaforrásért, némi ÉP és manavesztésért cserébe csatázni, "büntetésként" TP és LE nélkül, de az aktivitás díjazva maradna, hiszen beleszámítana a győzelemszámba.
A díjazási lehetőségek egyre érdekesebbek. Aaaz tuttti, hogy ÉN találni fogok 2 számomra tetszetős díjat a díjzsákocskában fanyalgás nélkül. ;-)
Pontszám: 7.49
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
229. hozzászólás - 2011.01.19. 12:02:19 (Válasz McMad #228 hozzászólására.)
Jól hangzik ez a korlátlan "TP mentes küldetés" dolog, de azt ne felejtsük el, hogy az ÉP véges. Karaktere válogatja ugyan, de mindenképpen erősen korlátozott a használata.
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 6.14
fórumozóViszok009Férfi
Végzetúr mester
3922 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
230. hozzászólás - 2011.01.19. 12:15:28 (Válasz Offsboy #229 hozzászólására.)
Magas szintű állatokkal lehet kompenzálni!

Sokat számít az 190 elnyelés...
» Tulok «

- Nem kell több kincsesláda, távozz tőlem SáTáN!!!
Pontszám: 4.78
kedvelt tagRazorFérfi
Végzetúr mester
350 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
231. hozzászólás - 2011.01.19. 12:20:40 (Válasz McMad #228 hozzászólására.)
Nana!
Ne olyan gyorsan...
Ilyen opció fix ne legyen max választható...
Én mint EH-s igenis kérem a csp-ért járó TP-t és LÉ-t...
V1 -Razor - ZiB
Pontszám: 7.71
népszerűTybee00Férfi
Végzetúr tanonc
35 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
232. hozzászólás - 2011.01.19. 12:27:37
Sőt v5-ön mindenkinek csak EH-ja van, még annak is aki vadászós karakter mert nincs VF! Úgy hogy elvetve. (remélem)
Pontszám: 8
népszerűMcMadFérfi
Végzetúr mester
1290 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
233. hozzászólás - 2011.01.19. 12:37:20 (Válasz Tybee00 #232 hozzászólására.)
Naná! Ahol értelmetlen lenne, ott minek is beszélni a szituról. Viszont tényleg macerás lenne a V5 miatt különböző Eventprogramozást csinálni. Viszont az EH-sok okán miért is ne lehetne egyszerűen választható nem csak a PP és a CSP Xenózás, de a "Kérek érte TP-t és LE-t", illetve "Nem kérek érte TP-t és LE-t" opció. Persze ha az EH-sok tiltakoznak, mert nekik kollektíve nincs ilyesmire szükségük, akkor tárgytalan az ötlet. ;-)
Pontszám: 6.25
kedvelt tagSesshomaruFérfi
Végzetúr tehetség
141 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
234. hozzászólás - 2011.01.19. 21:38:07 (Válasz McMad #228 hozzászólására.)
Én egyetértek EH-sként. Ilyen 25 LE/Tp arányban inkább nem kérnék akkor semmit a CSp-imért. Persze ha azt is a portyapontos arányhoz hasonlóan kapjuk, akkor semmi gond, de egyébként nem kell. Vagy akkor tényleg legyen egyénenként választható. Én pl. 55-ös szintű vagyok, szóval az iszonyat mennyiségű Tp mellé még AF-et sem kapnék.
V1-Sesshomaru-Békeidők hírmondói
V2-Grendel-Martalócok
V3-Kuchiky Byakuya-Mohir

Nem akkor vesztesz, ha földre kerülsz. Akkor vesztesz, ha nem állsz fel.

A jó harc része a vereség és a fájdalom. Vereség nélkül nem ismered a győzelmet, fájdalom nélkül a dicsőséget.
Pontszám: 5.70
népszerűMcMadFérfi
Végzetúr mester
1290 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
235. hozzászólás - 2011.01.19. 21:48:50
Messze se biztos, hogy bele bír még esni a téma ebbe az eventbe, elvégre már megy a leprogramozás. Talán a következő hasonlóba... ;-)
Pontszám: 6.27
népszerűEzüstszélFérfi
Végzetúr mester
980 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
236. hozzászólás - 2011.01.19. 21:52:33 (Válasz Sesshomaru #234 hozzászólására.)
Én vadászok, és EH-m van.

Nekem kell a TP és a LE is. Fixen nem eventeznék, esetleg csak PP-ből, ha a vadászatot lenulláznák EH-soknak...
Chaotic good and lawful evil.
Pontszám: 6.82
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3461 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
237. hozzászólás - 2011.01.19. 21:56:09
Összeírom akkor, hogy jelenleg hol tartunk:

- A fókuszkristály permanens vagy átmeneti legyen, erről kiraktam egy szavazást ugyanebbe a fórumba, döntsetek ti.
- A +10 kivégzés medál helyett +5 kritikus ütés lesz.
- Mindenki, aki nincs bent top10ben, és legalább 1-es szinten teljesít, kap egy emlékmedált (ami nem csinál semmit de jól mutat).
- lesz fertőzés növelő dij is, nem csak csökkentő.
- az épités egy kicsit módosult: a manakonstrukció annyi épitéspontot ad, ahányas a manakonstrukciód. A LE-ből épités annyi épitéspontod ad, ahányas az épitésed (de min. 10.et a kiskarik miatt). A nyereményekhez igy nem 10, 20, 30 és 40 épitéspont kell, hanem 400, 800, 1200 és 1600. A LE-ből épités növeli a szerencsét, és ennek a hatásfokát a szerencse fejlesztését olcsóbbitó tárgyak befolyásolják. Az építés hozzáadódik a karakter összes építés statisztikájához, de kincspont nem jár érte.
- Gloria kérdezte, további, az esemény közben talált relikviák NEM lesznek, csak a minden 12 győzelem után járó spéci italok, ill. a végén választható relikviák.
- csp-ből támadásnál nem találsz kiégett őskövet, de foghatsz be állatot.
- ha egy EH-s PP-ből támad, akkor működni fognak az EHre vonatkozó AF képességei.

A pontos kezdési időpontot még nem tudjuk, de várhatóan a jövő héten.

Igyekszem a nyitó topicot úgy módositani hogy a legvégső változatot tükrözze.
A hozzászólást Miklós módosította 2011.01.19. 22:04:37-kor
Pontszám: 6.43
népszerűArielFérfi
Végzetúr mester
3532 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
238. hozzászólás - 2011.01.19. 22:46:49 (Válasz Miklós #237 hozzászólására.)
Miklós, a pp-ből való támadásnál lehet majd küldiket teljesíteni, vagy ezt végül elvetettétek?
A gyakorló állatokat is lehessen gyógyítani, a gyógyuló állatok is mehessenek gyakorolni. Pihenés közben lehessen vadászni.
Pontszám: 5.94
népszerűRockatanskyFérfi
Végzetúr tehetség
141 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
239. hozzászólás - 2011.01.19. 22:46:51 (Válasz Miklós #237 hozzászólására.)
Néhány kérdés:

Állat elfogás esetén működik az automata sajtolás, esszencia is ugyan olyan eséllyel eshet, mint vadászatnál történő sajtolásnál?
A csp-ből történő támadásnál van módosító a kapott le-re, mint a vadászatnál az óriási, kisebb, nagyobb stb?
Kaland található?
Lesz időkorlát a két támadás között, vagy a támadásnak csak a csp/pp, és az ép szab határt?
Portyázás miatt kapott negatív módosító hatással lesz a xeno elleni csatára?

Köszi.
A hozzászólást Rockatansky módosította 2011.01.19. 22:47:55-kor
Pontszám: 6.79
népszerűMcMadFérfi
Végzetúr mester
1290 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Xenó háborúk
240. hozzászólás - 2011.01.19. 23:07:22 (Válasz Rockatansky #239 hozzászólására.)
Módosította a nyitóHSz-t. Ott van pár válasz néhány kérdésre.
Elég erőteljesen változtak a szituk...
Pontszám: 6.27
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítő