Re: Xenó háborúk
2541. hozzászólás - 2012.06.30. 10:13:11 (Válasz Chana #2531 hozzászólására.)
2541. hozzászólás - 2012.06.30. 10:13:11 (Válasz Chana #2531 hozzászólására.)
Ezzel csak az az egyetlen probléma, hogy nem az event végekor, hanem több nappal utána adták meg ezt a lehetőséget (konkrétan mikor Lara jelezte a fórumon) amikor már a többség felvette a jutalmát. Ha ez az event végén meglett volna nem lenne ez a cirkusz.
Egyszerűen nem értem azokat aki annyira ellene van annak, hogy mindenki megkaphassa azt amiért megdolgozott. Nekik ez a megoldás esetleg fizikai-lelki fájdalmat okozna vagy netán valami hátrányba kerülnének a játékban (mert aki nem választhatta ki a második kristályt azoknak a többsége igen is hátrányba kerül a két kristályosokkal szemben) vagy ezzel maguk nagyságukat bizonygatják, hogy bezzeg én .....
Egyszerűen nem értem azokat aki annyira ellene van annak, hogy mindenki megkaphassa azt amiért megdolgozott. Nekik ez a megoldás esetleg fizikai-lelki fájdalmat okozna vagy netán valami hátrányba kerülnének a játékban (mert aki nem választhatta ki a második kristályt azoknak a többsége igen is hátrányba kerül a két kristályosokkal szemben) vagy ezzel maguk nagyságukat bizonygatják, hogy bezzeg én .....
A hozzászólást Barbey módosította 2012.06.30. 10:13:55-kor
A mosoly, melyet küldessz, visszatér hozzád.
Széllel szembe... ? Király vagy ecsém!
Széllel szembe... ? Király vagy ecsém!
Pontszám: 8.01