"Húzom a csukát, sapkát az arcba és kocc. Akkora lépteket csapatok ,h te is megfutamodsz. Idegesít mindenki mint körmöm alatt a kosz. Nevem antiszociál jobb ha nem baszakodsz!"
Re: Xenó háborúk 3272. hozzászólás - 2014.03.10. 08:50:34
"ma, 08:03
Maci (4260)
üdv,
szerda helyett ma véget ért a xeno. Bugnak tűnik.
üdv
maci
ma, 08:25
István
Szia.
Az event nem 3 hétig tart, sohasem tartott fix ideig. Nem is volt kiirva sehol, hogy szerdán ér véget, ahogy az eddigi Xeno eventeknél sem volt. Az event addig tart, amig a Xenokat legyőzik a játékosok és a csapdákat feltöltik. Ez vasárnap megvalósult, igy akkor járt le. Nincs semmiféle bug.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető"
Elkerülte a figyelmemet, hogy nem három hétig tart.
A korábbi xenokra úgy emlékszem, hogy javában éldegéltek a végéig, majd egyszer csak legyengítették őket, hogy tényleg kimúljanak.
Megszepultek az emlekek. MIndig 2-3 nappal korabban ert veget, csak eddig jellemzobb volt, hogy mondjuk 4 nappal a vege elott minden csapda feltoltodik, aztan 1-2 napra ra elpusztulnak a kiralynok. Most volt olyan amelyik elkabult mikozben meg volt csapdaja, de mielott feltapaszkodhatott volna, a csapda felepult. Ettol persze meg ki kene vegezni, hiszen a csapda pont ezt teszi lehetove, de erre ugy latom nem volt felkeszitve a program.
Sokakat meglepett de rajtam nem fogott ki. Óránként jelzett a teló hétvégén:P Majdnem le is csúsztam a topról:P
Koc: A kábításhoz annyit ,h ha közben feltöltődött a csapda akkor már nem éled fel.
"Húzom a csukát, sapkát az arcba és kocc. Akkora lépteket csapatok ,h te is megfutamodsz. Idegesít mindenki mint körmöm alatt a kosz. Nevem antiszociál jobb ha nem baszakodsz!"
Re: Xenó háborúk 3279. hozzászólás - 2014.03.10. 13:20:24
Igen, ennek az eseménynek a hossza mindig is dinamikus volt. Előfordul, hogy hamarabb, de olyan is, hogy később ér véget, mint 3 hét.
Hallottam, hogy volt néhány játékos, aki elhasznált idő előtt pár xenó kitint, és így nem tudják a fétist összegyűjteni. Szerdán berakunk egy speciális, egyszeri napi ajánlatot, 10 xenó kitint 5 őskőért, ne kelljen senkinek a fejét a falba vernie, mert egy pár darabot elhasznált.