Értem én és bocs ha valakit megbántottam nem volt szándékomban!
De ennyi erővel akkor ketté is lehetne választani a játékot prémium és nem prémium világra, bár ezt nagyon sajnálnám.(nem azért mert nem lenne kit ütni)
Amellett meg én 1 hónapig nyomtam prém nélkül és sikerült akkor a szintem felső szintjébe kerülni. Prém azért lettem főleg, hogy kisállatomat el tudjam nevezni és, hogy képet tudjak feltölteni, vagyis egy kicsit a saját ízlésemre formáljam a karakterem!
Ja és attól, hogy prém vagyok engem még ugyanúgy megütnek az erősebbek, mert nem hiszem, hogy nagyon néznék, hogy prémest
vagy prémtelent
ütnek!
Amúgy engem ez bántott egy kicsit: "
normálisan játszók, meg a prémek (fizetős, tápolós, PRO-k)" és nem arra írtam, hogy ne változzon meg a bajnoki.
"ez a játék azért készült hogy én ingyen játszhassam" Ezúton a te elnézésedet is kérem kedves Sir Ny! Nem tudtam, hogy a Beholdernél ezért dolgoztak ennyit! Most mát értem, remélem megért nekik, hogy te játszhass!!
Tudom a vége kicsit gúnyos lett, de bocs aki normálisan válaszol(Enchanter) annak én is normálisan válaszolok de aki nem gondolja át rendesen a mondani valóját az viselje el a kritikát is!
http://vegzetur.wikidot.com/ - Keress, találj, fejlődj!
Küldetések, tárgyak, épületek, szakértelmek... Minden egy helyen!
Kyron, Sárkány Testvériség, Gyémánt horda(V1)
Ghal'kyron, Ködkapu Strázsái, Zafír horda(V3)