Nem sírok, csak problémát vázolok. Nem zavar, ha elvernek, az sem ha háborút veszítek. Az a fajta vagyok ,aki addig küzd, míg le nem gyűri az ellenfelét. Számtalan arénajátékot játszottam már, van rutinom. Fórumon is sokat küzdöttem ezért vagy azért, az sem gond. Volt hogy nem volt igazam, egyenes ember vagyok és elismertem. A háborút persze hogy azért indítják a klánok, hogy nyerjenek. Nem gond. Hasznos a láthatatlanság, meg a katakomba is. Oké. Egy szóval nem mondtam, hogy töröljék el ezeket a lehetőségeket. Én csak annyit mondtam, hogy egy klán ha TÁMAD (nem védekezik!), akkor ne akarjon háborút vívni láthatatlan vagy katakombázó tagokkal és erre szeretnék megoldást találni. Ha tagjainak jelentős része láthatatlan vagy katakombába vonult a TÁMADÓ klánnak (akinek a kútja ráadásul dupla akkora is), akkor nekem miért ne lehetne jogom arra, hogy a rendszer ezt a taktikát valahogy kiegyenlítse?
Idézet: Ricardo - 2009.01.26. 01:51:50 Ha azonos erősségű, vagy erősebb szövetségnek üzensz hadat, akkor hidd el ők nem fognak elbújni, vállalják a nyílt sisakos, általad lovagiasnak nevezett küzdelmet. Gondolom a Te klánod is inkább a gyengébb szövetségeket támadja és farmolja, mert azzal nincs gond. Ha valaki védekezik, akkor azzal már van.
És tévedsz. Dupla erősségű klán üzent többször is nekünk hadat és a háború elején még nem, de mostanra már igencsak a fele legénységük bújkál. Pont ez adta a hsz alapötletét, mert zavaró ez a dolog és én személy szerint tisztességtelennek érzem a KISEBB, VÉDEKEZŐ féllel szemben...És a másik dologban is tévedsz. Kizárólag magasabb kúttal rendelkező klánokat támadunk. Ha pedig azok közül, akit megtámadtunk valaki védve magát láthatatlan lett vagy katakombázott, nos azzal nekem még sosem volt problémám és nem is lesz.